«Κυπελλούχος» και «νταμπλούχος» o Χάρης Χριστοδουλίδης

Ο φετινός πρωταθλητής του σπόρτιγκ και διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου Χάρης Χριστοδουλίδης ήταν και ο νικητής του Γ’ Παγκυπρίου Κυπέλλου ΦΙΤΑΣΚ, για να αναδειχθεί τελικά «Κυπελλούχος ΦΙΤΑΣΚ» και νταμπλούχος για το 2017!

Το «Κύπελλο ΦΙΤΑΣΚ», ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας της ΣΚΟΚ για το 2017 και έγινε στις εγκαταστάσεις του διεθνούς σκοπευτηρίου Λεμεσού το περασμένο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, με διοργανωτή τη Σκοπευτική Οργάνωση της συμπρωτεύουσας.


Οι αθλητές στο συγκεκριμένο αγώνα διαγωνίστηκαν σε 50 δίσκους σπόρτιγκ και 50 δίσκους κόμπακ. Ο νικητής ολοκλήρωσε τον αγώνα με 93 επιτυχίες στους 100 δίσκους και εξασφάλισε τον επίζηλο τίτλο του «Κυπελλούχου ΦΙΤΑΣΚ», ενώ πίσω του με ένα δίσκο διαφορά (92/100) τερμάτισε ο νεαρός σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ Άλεξ Πούτρος και τρίτος ο Λεύκιος Μιλτιάδους της ΣΚΟΛΕΜ με 91/100.

Ο πρωταθλητής του κόμπακ Κωνσταντίνος Αριστοφάνους του ΣΚΟΛΑΡ κατετάγη τέταρτος με 89/100 και την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ Κωναταντίνος Κωνσταντίνου και Κύπρος Κυπριανού με 88/100.

Αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ ήταν και οι νικητές της Β’ και της Δ’ κατηγορίας Βασίλης Βασιλείου και Γιάννος Αντωνίου που πέτυχαν 87/100, ενώ στην Γ’ κατηγορία πρώτευσε ο Χρίστος Παπαχαραλάμπους της ΣΚΟΚΕΡ με 84/100.

Στην κατηγορία των βετεράνων, ο Κωστάκης Κωνσταντίνου του ΣΚΟΛΑΡ πήρε την πρώτη θέση με 82/100 και στους σούπερ βετεράνους ο Νίκος Πετρίδης της ΣΚΟΛΕΥ με 81/100. Τέλος στην κατηγορία των εφήβων, ο Πέτρος Αναστασίου του ΣΚΟΛΑΡ πέτυχε 72/100.

Ο «Κυπελλούχος ΦΙΤΑΣΚ 2017» θα τιμηθεί από τη ΣΚΟΚ στην ετήσια τελετή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών της Ομοσπονδίας την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στο Ολυμπιακό μέγαρο Λευκωσίας.

Πηγή: Πολίτης