Τραυματισμός νεαρού στην Πάφο ύστερα από καταδίωξη

Νεαρός τραυματίστηκε από σφαίρα αστυνομικού στην διάρκεια


καταδίωξης, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας. Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες βράδυ στην περιοχή των Ποτίμων, στον δρόμο που συνδέει την Κισσόνεργα με την Πέγεια.

Ο 20χρονος από την Κισσόνεργα επέβαινε σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 22χρονος και στο οποίο επέβαινε άλλος ένας 20χρονος.

Δυο αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» που βρισκόταν στην περιοχή για συνήθη έλεγχο έκαναν νόημα στον οδηγό να σταματήσει αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα. Οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το όχημα και στην προσπάθεια τους να το ανακόψουν έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους περιστρόφων .Ο 22χρονος νεαρός που οδηγούσε το όχημα, ανέπτυξε ταχύτητα, και μετά από αλόγιστη ταχύτητα, σύμφωνα με την αστυνομία. , προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς της ομάδας « Ζ» που επέβαιναν μοτοσικλέτας .

Μια από τις σφαίρες που έριξαν εναντίον του οχήματος έπληξε τον νεαρό στον ώμο. Οι νεαροί κατάφεραν να διαφύγουν αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες ο 20χρονος μετέβη μόνος του στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Πάφου όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Σπύρος Γεωργίου ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, ανέφερε, πως το τραύμα δεν έχει επηρεάσει ζωτικά όργανα και η κατάσταση του νεαρού περιγράφεται σταθερή ,εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με τον κ Γεωργίου ο 20χρονος νοσηλεύεται στο Ορθοπεδικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και επιτηρείται από την αστυνομία.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/