Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ Ρουμάνων για οικονομικές διαφορές

Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ Ρουμάνων για οικονομικές διαφορές

Είχε οικονομικές διαφορές με κάποιους ομοεθνείς του, τις οποίες αυτοί αποφάσισαν να «επιλύσουν» με τον άγριο ξυλοδαρμό του. Ο λόγος για 36χρονο Ρουμάνο, μόνιμο κάτοικο Πάφου, ο οποίος κατέληξε τα μεσάνυχτα στο Νοσοκομείο με κατάγματα και σπασμένη μύτη, κατονομάζοντας ομοεθνείς του ότι τον απήγαγαν, τον ξυλοφόρτωσαν και τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος εντοπίστηκε από διερχόμενους τραυματισμένος τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έξω από περίπτερο επί της οδού Ακαμαντίδος στην Πάφο. Περίπολο που έσπευσε στη σκηνή εντόπισε τον τραυματία που διαπιστώθηκε ότι είναι αλλοδαπός μόνιμος κάτοικος Πάφου με καταγωγή από την Ρουμανία, ηλικίας 36 ετών. Ασθενοφόρο που κλήθηκε μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν οίδημα ρηνός και κατάγματα στην περιοχή. Ο αλλοδαπός παρέμεινε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο, με την κατάσταση του να είναι εκτός κινδύνου.


Σε κατάθεση που έδωσε στη συνέχεια στους αστυνομικούς, ο 36χρονος ανέφερε ότι ενώ βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου, τον παρέλαβε ο πρώην συγκάτοικος του, επίσης από την Ρουμανία, που τον επιβίβασε σε όχημα στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο πρόσωπα με σκοπό να συζητήσουν κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους. Η συζήτηση, όπως είπε, κατέληξε σε ξυλοδαρμό του και απειλές ότι θα τον σκοτώσουν. Στην συνέχεια σύμφωνα με την καταγγελία οι άνθρωποι αυτοί τον μετέφεραν στο διαμέρισμα του, όπου τον ξανακτύπησαν και ακολούθως εγκατέλειψαν το χώρο.

Το ΤΑΕ Πάφου εξασφάλισε εντάλματα σύλληψης τριών προσώπων, εναντίον των οποίων ερευνά υποθέσεις μαχαιροφορίας , απαγωγής , συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης , απειλής και βιαιοπραγίας.

Πηγή: Φιλελεύθερος