Άκης Χρυσόμηλος: Μαζί μπορούμε να κάνουμε την Πάφο Δήμο των Δημοτών

Άκης Χρυσόμηλος: Μαζί μπορούμε να κάνουμε την Πάφο Δήμο των Δημοτών

Η Πάφος, Δήμος των Δημοτών. Με αυτή τη σκέψη αποφάσισα να διεκδικήσω την Δημαρχία της Πάφου, με την ίδια σκέψη καλώ σήμερα τον κάθε Παφίτη και την κάθε Παφίτισσα να κάνουν την Κυριακή την δική τους επιλογή.

Στις εβδομάδες που προηγήθηκαν, οι Δημότες της Πάφου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις προτάσεις μας και να αξιολογήσουν τις θέσεις μας.


Πάνω από όλα όμως, είχαν την ευκαιρία να κρίνουν και να συγκρίνουν τις προτάσεις μας. Να κρίνουν την αξιοπιστία μας και να συγκρίνουν την σοβαρότητα μας. Να κρίνουν την υπευθυνότητα μας και να συγκρίνουν την δυνατότητα μας να δώσουμε στην πόλη μας μια νέα ελπίδα για το αύριο.

Η Πάφος βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις και ευκαιρίες, αλλά την ίδια στιγμή συνεχίζει να αντιμετωπίζει δύσκολα προβλήματα.

Για να ανταποκριθούμε θετικά στις προκλήσεις και να δώσουμε λύση στα προβλήματα αυτά, χρειάζεται Δήμαρχος που να σέβεται τη Δημοκρατία στη πράξη, που να συνθέτει και να αξιοποιεί ιδέες και πρόσωπα.

Που να στηρίζει στη πράξη τους νέους, τους ανέργους, τις εργαζόμενες μητέρες, τους ηλικιωμένους, τους ομογενείς και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Που να δίνει λόγο και ρόλο σε όλες και όλους στην προσπάθεια για εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου οράματος που θα μετατρέψει την Πάφο σε μια σύγχρονη και ευημερούσα ευρωπαϊκή πόλη.

Γι αυτό αγαπητέ συνδημότη αποφάσισα να διεκδικήσω τη Δημαρχία της Πάφου.

Γι αυτό ζητώ τη ψήφο σου.

Γιατί όταν αγαπάς την πόλη σου, δεν μπορείς να φυγομαχείς.

Γιατί όταν αγαπάς τον τόπο σου, δεν μπορείς να φυγοπονείς.

Γιατί όταν οι συμπολίτες υποφέρουν, δεν μπορείς να αδιαφορείς.

Γιατί σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, η Πάφος χρειάζεται ενότητα, συλλογικότητα και σκληρή δουλειά, ηγεσία με όραμα ευθύνης και ικανότητα σύνθεσης, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, εμπειρία και συνεχή διεκδίκηση .

Γιατί η πόλη μας χρειάζεται μια νέα αρχή.

Εμπιστεύομαι την κρίση των πολιτών, αφουγκράζομαι τις ανησυχίες και τις προσδοκίες τους και ζητώ να συμπορευθούμε μαζί ,για να φέρουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο και για να γίνει η Πάφος, Δήμος των Δημοτών .

Μαζί μπορούμε και πρέπει να το πετύχουμε.

Άκης Χρυσόμηλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου