Άρπαξαν τσάντες από τα χέρια  και από αυτοκίνητο Βρετανών τουριστών  στην Πάφο

Άρπαξαν τσάντες από τα χέρια και από αυτοκίνητο Βρετανών τουριστών στην Πάφο

Νέες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.


Βρετανίδα τουρίστρια ηλικίας 31 ετών κατήγγειλε στην αστυνομία πως ενώ περπατούσε γύρω στις 5 σήμερα τα ξημερώματα στην Κάτω Πάφο , δύο άγνωστα πρόσωπα την πλησίασαν και της απέσπασαν την τσάντα με το περιεχόμενο της. Η τσάντα της 31χρονης περιείχε μεταξύ άλλων ένα κινητό τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανή, και χρηματικό ποσό , όλα συνολικής αξίας 1.170 ευρώ. Το ΤΑΕ Πάφου εξετάζει την υπόθεση.

Εξάλλου σε μια δεύτερη περίπτωση αυτοκίνητο που άφησε σε παραθαλάσσια περιοχή της Λάρας Βρετανός τουρίστας, όπως κατήγγειλε στην αστυνομία, έτυχε διάρρηξης και κλοπής αντικειμένων που ήταν μέσα σ΄αυτό.

Σύμφωνα με την αστυνομία νωρίς χθες το απόγευμα 31χρονος από την Βρετανία στάθμευσε το όχημα του σε παραθαλάσσια περιοχή της Λάρας και πήγε να κολυμπήσει. Επιστρέφοντας γύρω στις 18:30 διαπίστωσε πως ήταν σπασμένο το πισινό παράθυρο του αυτοκινήτου του και πως μέσα απ’ αυτό κλάπηκαν 2 τσάντες, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ , 200 στερλίνες , πιστωτικές κάρτες και άδεια οδήγησης ενώ η συνολική αξία της ζημιάς και της κλοπής ανέρχονται σε 1000 ευρώ.

Ο αστυνομικός σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς εξετάζει την υπόθεση.