Άρχισε εκ νέου τις εργασίες του μετά τις καλοκαιρινές διακοπές το ιατρείο εθελοντών γιατρών Κύπρου Πάφου

Το ιατρείο εθελοντών γιατρών Κύπρου στην Πάφο άρχισε εκ νέου τις εργασίες


του μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και θα συνεχίσει κάθε Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, στο οίκημα του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Πάφου στην οδό Νίκου Μούντη Αρ. 5Α&Δ, Δασούδι Complex, Γραφείο 101, Πάφος, και στο  τηλ.26222885, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το ιατρείο έχει ιδρυθεί, όπως και σε άλλες πόλεις της Κύπρου, προστίθεται στην ανακοίνωση, για να βοηθήσει συνανθρώπους μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν ιατρική επίσκεψη και φάρμακα, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βρίσκεται η πατρίδα μας, χωρίς να αντικαταστεί, ούτε το Κρατικό, ούτε το ιδιωτικό Νοσοκομείο.

Στο ιατρείο εθελοντών γιατρών Κύπρου στην Πάφο αντιμετωπίζονται οξέα περιστατικά Γενικής Ιατρικής, Παθολογίας και Παιδιατρικής, ενώ το χώρο του ιατρείου παραχώρησε δωρεάν ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών Πάφου με όλες τις διευκολύνσεις και αγόρασε εξ’ ολοκλήρου όλον τον αναγκαίο ιατρικό εξοπλισμό.

Επίσης υπάρχουν και εθελοντές γιατροί άλλων ειδικοτήτων στους οποίους παραπέμπονται οι ασθενείς, σε περίπτωση ανάλογου περιστατικού και κλινικά εργαστήρια με χαμηλές τιμές, όταν χρειάζεται εργαστηριακή διερεύνηση.

Εξετάζονται άνεργοι ασθενείς, χαμηλόμισθοι, συνταξιούχοι με χαμηλή σύνταξη, και παιδιά .

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της η Δρ Γιούλα Λοιζίδου Συντονίστρια Ιατρείου Εθελοντών απηύθυνε επίσης εκ νέου έκκληση , προς όσους ενδιαφέρονται να είναι εθελοντές, γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές, κλινικά εργαστήρια ή για  οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσουν μαζί της στο 99585033.