Άρχισε ο καθαρισμός του κυκλικού κόμβου

Άρχισε ο καθαρισμός του κυκλικού κόμβου

Άρχισε από σήμερα ο ευπρεπισμός όλων των κυκλικών κόμβων στο νέο δρόμο που συνδέει το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου με την τουριστική περιοχή Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Στο μέρος είχε μεταβεί πρόσφατα ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης μαζί με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη και τον Αντιδήμαρχο Μάριο Αθανασίου.


Ο κ. Παυλίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ο Υπουργός Μεταφορών έδρασε άμεσα, με αποτέλεσμα όλα τα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την καθαριότητα από τα αγριόχορτα και τον ευπρεπισμό όλων των κυκλικών κόμβων στο νέο δρόμο που συνδέει το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου με την τουριστική περιοχή Γεροσκήπου.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου είπε πως ο κ. Δημητριάδης ενημερώθηκε για την πρόθεση του Δήμου Γεροσκήπου για τοποθέτηση γλυπτών έργων τέχνης σε όλους τους κυκλικούς κόμβους της Γεροσκήπου.

Στόχος, όπως είπε ο κ. Παυλίδης, είναι οι εργασίες για την τοποθέτηση των γλυπτών να αρχίσουν αρχές Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ο κ. Παυλίδης ανακοίνωσε ότι αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να αρχίσει από το Τμήμα Δασών η δενδροφύτευση του νέου δρόμου, αφού ήδη έχει εγκριθεί και κονδύλι 342.000 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί την πρώτη εικόνα των επισκεπτών με την άφιξη τους στο Αεροδρόμιο Πάφου και την τελευταία πριν την αναχώρηση τους για αυτό ο ευπρεπισμός του θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΡΑΓ)