Άφησαν απλήρωτο το ξενοδοχείο και τους συνέλαβαν

Άφησαν απλήρωτο το ξενοδοχείο και τους συνέλαβαν

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης το ζεύγος των περιηγητών που έφυγε από το ξενοδοχείο της Πάφου χωρίς να εξοφλήσει το λογαριασμό του. Πρόκειται για 55χρονο από τη Λεμεσό και 38χρονη φίλη του, που διέμειναν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Πάφου από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 13 Ιουλίου και έφυγαν από αυτό αφήνοντας υπόλοιπο 480 ευρώ.

Σε σχετική καταγγελία είχε προβεί η διεύθυνση της μονάδος και εναντίον των δύο είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και καταζητούνταν. Μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, το βράδυ της Τρίτης συνελήφθη το ζεύγος και ανακρινόμενοι ο 55χρονος και η 38χρονη παραδέχτηκαν τη διάπραξη του αδικήματος, ενώ δεσμεύθηκαν να εξοφλήσουν την οφειλή προς το ξενοδοχείο.


Σε κατάθεση του στην Αστυνομία ο 55χρονος παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν υπεύθυνος για την κράτηση του δωματίου, τη διαμονή και την έξοδο τους από το ξενοδοχείο, ενώ η 38χρονη ήταν φιλοξενούμενή του και όπως τόνισε δεν γνώριζε ότι δεν είχε πληρωθεί ο λογαριασμός.

Ο 55χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα, ενώ η 38χρονη αφέθηκε ελεύθερη, αφού δεν στοιχειοθετήθηκε καταγγελία εναντίον τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άντρας εξόφλησε στο μεταξύ την οφειλή προς το ξενοδοχείο.

Πηγή: ΚΥΠΕ