Έκκληση για ένταξη στο «Παρατηρητής της γειτονιάς» απευθύνει ο Δήμος Πάφου

Έκκληση για ένταξη στο «Παρατηρητής της γειτονιάς» απευθύνει ο Δήμος Πάφου

Στο έργο της Αστυνομίας συνδράμει ο θεσμός του «Παρατηρητή της γειτονιάς», που αποδείχτηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην προσπάθεια να αποτραπούν κλοπές στα σπίτια και στις γειτονιές γενικότερα, αναφέρει με γραπτή του ανακοίνωση ο Χρύσανθος Σαββίδης Αρχιπαρατηρητής στο Δήμο Πάφου.

Ο κ. Σαββίδης αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι ως αρχιπαρατηρητής απευθύνει έκκληση όσοι επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Παρατηρητής της γειτονιάς» να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Πάφου ώστε να αυξηθούν τα μέλη και να υπάρξει μεγαλύτερη προστασία των περιουσιών.


Η αστυνομία της Πάφου έχει σχέδιο δράσης για την προστασία των σπιτιών, αλλά δεν αρκεί μόνον αυτό, προσθέτει ο κ. Σαββίδης, σημειώνοντας πως χρειάζεται “να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ασφαλίζουμε τα σπίτια μας. Αλλά ακόμη και όταν είμαστε απόντες απ’ το σπίτι μας για μικρό χρονικό διάστημα οφείλουμε να προστατεύουμε τις περιουσίες μας”.

Καλεί τέλος τους πολίτες σε περίπτωση που κάποιος αντιληφθεί ύποπτες κινήσεις στη γειτονιά του, να επικοινωνήσει με την αστυνομία για βοήθεια στη γραμμή επικοινωνίας του πολίτη, στο 1460 και στο 26822854.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΑΝ)