Έκκληση  Ε.Σ.Σ.Ε  για άμεση ενίσχυση του Κέντρου Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών

Έκκληση Ε.Σ.Σ.Ε για άμεση ενίσχυση του Κέντρου Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών

Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου


με ανακοίνωση του απευθύνει έκκληση στους δημότες Πάφου και ιδιαίτερα στους κατοίκους της ενορίας Αναβαργού όπου στεγάζονται και τα Γραφεία του, για άμεση ενίσχυση του Κέντρου Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών με είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και σε συστράτευση των πολιτών ώστε να βοηθήσουν το έργο του.

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού βλέποντας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί πολίτες λόγω της οικονομικής κρίσης, σε συνεδρία του αποφάσισε τη δημιουργία Κέντρων Πρώτων Κοινωνιών Βοηθειών σε κάθε επαρχία.

Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση, σε οικογένειες που απευθύνονται για βοήθεια στα Επαρχιακά Συντονιστικά Συμβούλια Εθελοντισμού.

Από το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού γίνεται έκκληση για συλλογή τροφίμων στο Γραφείο του Ε.Σ.Σ.Ε. Πάφου από σήμερα μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 1:30 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Ο διαχωρισμός τρων τροφίμων θα γίνει από Εθελοντές του Σώματος Εθελοντών κατά την διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα κληθούν οι οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο που δημιούργησε το Ε.Σ.Σ.Ε.Π. από τις 12:00 έως τις 14:30 μ.μ. να παραλάβουν τα τρόφιμα.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/