Έκοψε τη φόρα της Πάφου το ΘΟΪ Λακατάμιας

Έκοψε τη φόρα της Πάφου το ΘΟΪ Λακατάμιας

Το γήπεδο της Λακατάμιας αποδείχθηκε ο τερματικός σταθμός του νικηφόρου σερί της Πάφος FC στην τρέχουσα περίοδο, καθώς το συγκρότημα του Δημήτρη Ιωάννου υποχρεώθηκε στην πρώτη απώλεια βαθμών, παραχωρώντας λευκή ισοπαλία απέναντι στο μαχητικό ΘΟΪ.

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής η τέταρτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας η παφιακή ομάδα παρουσιάστηκε πιο διεκδικητική, αλλά τις έλειψε η ουσία στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να συμβιβαστεί στο ισόπαλο αποτέλεσμα.


Παρ’ όλα αυτά, παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ για την ομάδα της Λακατάμιας αυτή ήταν η τρίτη φετινή ισοπαλία που την ανεβάζει στην έκτη θέση με συγκομιδή 6 βαθμών.

Οι συνθέσεις:

  • ΘΟΪ: Μπουκόφσκι, Θεοφάνους, Λιασίδης, Καστάνας, Ζιούλης, Ρόγκατς, Φοινίρης, Χαραλάμπους (Ηροδότου), Νάντο, Σιαπάνης (60′ Mανθέου), Λόπες
  • Πάφος FC: Ιωσήφ, Πικραμένος, Πατουλέα, Λεονέλ (75′ Γρηγογίου), Μουτίνιο (65′ Γεωργίου), Ιάκομπ, Κχμαλάτζε, Μανού, Πίτσιλος (4′ Νικολάου), Χαραλάμπους, Μακρής

Πηγή: Πολίτης