Έμπρακτη βοήθεια από Παπαέτη

Έμπρακτη βοήθεια από Παπαέτη

Δεν φαίνονται τόσο τραγικά τη δεδομένη χρονική στιγμή τα πράματα για τη φετινή ΑΕΠ.


Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν κάποιες καλές ειδήσεις για την ομάδα.

Καταρχάς πρόσφατα κέρδισε το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αναγέννηση Δερύνειας. Επιτυχία πολύ σημαντική και στο ψυχολογικό κομμάτι, που βοηθάει τους νεαρούς παίκτες του συλλόγου της Πάφου να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στους εαυτούς τους (στην ομάδα αγωνίζονται δυο άνω των 30, δύο άνω των 20, ενώ οι υπόλοιποι είναι πιο μικροί σε ηλικία).

Πρόσφατα ξεπεράστηκε και ο οικονομικός σκόπελος του Μισαέλοφ και κατ΄ επέκταση αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο να φάει νέα «καμπάνα» η ομάδα.

Ταυτόχρονα, άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, μιλούν για πιο ενεργή υποστήριξη και έμπρακτη βοήθεια από τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Παπαέτη.

Αναμφίβολα αυτή είναι μια πολύ δύσκολη εποχή για τους Πάφιους. Όμως, μέσα από κάτι αρνητικό μπορεί να βγουν και πολλά θετικά. Η οικονομική κατάσταση ώθησε τους Πάφιους στην προώθηση νεαρών παικτών στην ομάδα. Κι αυτοί οι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές παίρνουν ευκαιρίες, που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν και να βελτιωθούν.

Με απλά λόγια, αυτή τη στιγμή, έστω και υποχρεωτικά, γίνεται μια επένδυση για το μέλλον. Μια επένδυση που μπορεί να αποφέρει μεγάλα κέρδη για το ενοποιημένο σωματείο.

ΜακΦαν

πηγή: oparatiritis.com