Ένοχος ο 39χρονος – 21/9 η ποινή

Ένοχος ο 39χρονος – 21/9 η ποινή

Το Κακουργιοδικείο Πάφου θα ανακοινώσει στις 21 Σεπτεμβρίου την ποινή στον 39χρονο από τη Λεμεσό ο οποίος είχε κριθεί ένοχος στις 26 Ιουλίου για την υπόθεση της ανεύρεσης μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης που εντοπίστηκε στις 6 Δεκεμβρίου 2015 σε υποστατικά της οικογένειας της συμβίας του, στη Μαραθούντα. Το Κακουργιοδικείο βρήκε ένοχο τον 39χρονο σε υποθέσεις κατοχής με σκοπό την προμήθεια 438 γραμμαρίων κοκαΐνης.

Κατά τη σημερινή διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου που συνεδρίασε στην Πάφο, έγιναν οι αγορεύσεις για μετριασμό της ποινής σε βάρος του 39χρονου, ενώ ενώπιον της έδρας τέθηκε και η κοινωνικοοικονομική έκθεση για τον κατηγορούμενο που ετοίμασε το Γραφείο Ευημερίας.


Για την ίδια υπόθεση, το Κακουργιοδικείο απάλλαξε εκ πρώτης όψεως τη συμβία του 39χρονου, τη μητέρα και τον αδερφό της, στα υποστατικά των οποίων εντοπίστηκε η μεγάλη ποσότητα κοκαίνης.

Η ανακάλυψη των ναρκωτικών έγινε κατόπιν πληροφοριών και αξιολόγηση στοιχείων από κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Πάφου. Μέλη της Υπηρεσίας πραγματοποίησαν το βράδυ της 6ης περασμένου Δεκεμβρίου επιχείρηση στη Μαραθούντα, όπου σε ανοιχτό χώρο, μπροστά από διαμέρισμα βρήκε σε σακούλια ποσότητα 438 γραμμαρίων κοκαίνης.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε από μέλη της ΥΚΑΝ με δικαστικό ένταλμα στην οικία που διαμένουν τα τέσσερα άτομα στη Μαραθούντα, εντοπίστηκαν στην αυλή και  θαμμένα στο έδαφος, τρία πλαστικά δοχεία μέσα στα οποία υπήρχαν 12 νάιλον σακούλια, τα οποία περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 438 γραμμαρίων περίπου.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου