Αγώνας σερβιτόρων  προς ενίσχυση της «Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη»

Αγώνας σερβιτόρων προς ενίσχυση της «Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη»

Η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη και οι ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής στην περιοχή Αγίου Αντωνίου διοργάνωσαν χθες με σκοπό την ενίσχυση του Ταμείου της Λέσχης που στηρίζει 700 άπορες οικογένειες σε ολόκληρη την Επαρχία Πάφου τον δεύτερο ετήσιο μαραθώνιο σερβιτόρων με τίτλο «The big waters land».


Η πρωτότυπη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 22:00 χθες το βράδυ στο πλαίσιο της οποίας διοργανώθηκε αγώνας με την συμμετοχή επαγγελματιών σερβιτόρων και μη, από διάφορα κέντρα αναψυχής και ξενοδοχεία της Πάφου.

Οι συμμετέχοντες κρατώντας ένα δίσκο με τέσσερα ποτήρια νερού , διένυσαν απόσταση 500 περίπου μέτρων περνώντας πάνω ή κάτω από διάφορα εμπόδια που έστησαν έξω από τα καταστήματα τους οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής κατά την διαδρομή που ορίστηκε.

Η εκκίνηση δόθηκε από την Εκκλησία Παναγία Θεοσκέπαστη στην Κάτω Πάφο και ο τερματισμός ήταν το τέρμα της οδού Αγίου Αντωνίου.

Η Παυλίνα Μενελάου Πάτσαλου αντιπρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών « Αλληλεγγύη» ανέφερε στο πλαίσιο του μαραθωνίου σερβιτόρων, πως η εκδήλωση εκτός του ότι προσφέρει θέαμα στους επισκέπτες της τουριστικής Πάφου, συμβάλλει στην ενίσχυση του ταμείου των εθελοντών «Αλληλεγγύη».
Εμπνευστής της ιδέας είναι ο Μηνάς Μακρής , ο οποίος δραστηριοποιείται χρόνια στον τομέα του τουρισμού, και ο οποίος ανέφερε πως πρόκειται για ένα πρωτότυπο αγώνα.
Ο κ. Μακρής ανέφερε ότι όπως και στις άλλες χώρες όπως γίνεται και στην Ισπανία με τις «ντομάτες», έτσι και στην Πάφο θα πρέπει να θεσμοθετηθεί μία εκδήλωση με στόχο την προσέλκυση των τουριστών.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/