ΑΕΠ: Σε καλό δρόμο οι Ακαδημίες

ΑΕΠ: Σε καλό δρόμο οι Ακαδημίες

Η Διοίκηση ανακοινώνει σήμερα και επίσημα την πρόσληψη του Σάββα Σάββα στη θέση του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών. Οι όροι εντολής του κύριου Σάββα, είναι η αναδιοργάνωση των ακαδημιών, ώστε οι ομάδες να κατέβουν στο γήπεδο με αξιώσεις κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά πρωτίστως, για τη σωστή λειτουργία τους ως «φυτώρια» ποδοσφαιριστών με ουσία και αποτελέσματα.


Τονίζεται, ότι στη συζήτηση που είχε προηγηθεί στο ΔΣ, υπογραμμίστηκε η σημασία της αναβάθμισης των ακαδημιών στο συνόλο τους, εφόσον η «επένδυση» στους νεαρούς ποδοσφαιριστές αποτελεί πλέον μονόδρομο για το παρόν και το μέλλον του σωματείου.

Οι ακαδημίες βάζουν μπρος τις μηχανές με την ομάδα των U17. Η προετοιμασία των U17 αρχίζει τη Δευτέρα, 22 Ιουλίου και καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ που γεννήθηκαν κατά τα έτη 1997 και 1998, να προσέλθουν στο γήπεδο προπονήσεων της ομάδας. Επίσης, η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους έφηβους της επαρχίας που έχουν γεννηθεί κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και επιθυμούν να ενταχθούν στις ακαδημίες του σωματείου.

Περισσότερα για τον προγραμματισμό που γίνεται στις ακαδημίες, θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τετάρτη, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής διάσκεψης. Ο τόπος και η ώρα της δημοσιογραφικής θα ανακοινωθούν αργότερα.