Αισιοδοξία ΕΒΕ Πάφου για την κατασκευη δύο προβλήτων

Αισιοδοξία ΕΒΕ Πάφου για την κατασκευη δύο προβλήτων

Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από ιδιώτες να επενδύσουν στην κατασκευή δύο προβλητών στα λιμανάκια Πάφου και Λατσιού εξέφρασε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης.

Οκ. Δημητριάδης ευχαρίστησε το υπουργικό συμβούλιο το οποίο ενέκρινε ποσό 30 χιλιάδων ευρώ για την ετοιμασία μελετών που θα καταδείξουν το ύψος της επένδυσης που θα απαιτηθεί για την δημιουργία της συγκεκριμένης υποδομής,αλλά και το όφελος που θα προκύψει τόσο στην τοπική οικονομία, όσο και ευρύτερα στο Κράτος .


Ακολούθως ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου είπε ότι τόσο ντόπιοι όσο και ξένοι επενδυτές έχουν αρχίσει να επιδεικνύουν ενδιαφέρον για το έργο και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα εξευρεθούν τα αναγκαία κεφάλαια που απαιτούνται για την δημιουργία της σημαντικής αυτής υποδομής για τον τουρισμό των κρουαζιεροπλοίων.

Ανέφερε επίσης πως η Πάφος επιδιώκει στα επόμενα χρόνια να επανατοποθετηθεί στο τουριστικό χάρτη αναδεικνύοντας και ενισχύοντας τα πλεονεκτήματα που την διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές της.