Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον Τουρισμό

Αισιόδοξα τα μηνύματα για τον Τουρισμό

Τα μηνύματα που συνεχίζουν να λαμβάνουν οι φορείς της τουριστικής βιομηχανίας της Πάφου για τη νέα χρονιά, δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας και προσμονής για συνέχιση των «υψηλών πτήσεων» της τελευταίας διετίας. Αυτό είναι το κλίμα που δημιουργείται στους αρμόδιους της επαρχίας από τις επαφές που συνεχίζονται στον ευρωπαικό χώρο, αλλά και στο Ισραήλ, ενόψει της θερινής τουριστικής σεζόν του 2017.

Τα μηνύματα από τις πρόσφατες τουριστικές εκθέσεις σε Βρετανία, Ολλανδία, Αυστρία και Φινλανδία, καταδεικνύουν σε πρώτο στάδιο ότι οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι ευνοικές για τη συνέχιση της απρόσκοπτης τουριστικής ανάπτυξης της Πάφου.


Σε αυτά τα πλαίσια, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, και άλλοι παράγοντες της επαρχίας προετοιμάζονται εντατικά για την προβολή και προώθηση της επαρχίας στο εξωτερικό το επόμενο διάστημα με μεγάλο στόχο το καλοκαίρι του 2017.

«Η πρώτη γενική εικόνα», κατέληξε παράγοντας του τουρισμού της επαρχίας, «είναι ενθαρρυντική, παρά τις κάποιες εκκρεμότητες που είναι εμφανείς, όπως πχ στις κινήσεις και προγραμματισμό των Βρετανών λόγω Brexit».

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου