ΑΚΕΛ: Η Πάφος προ του κινδύνου να διψάσει

ΑΚΕΛ: Η Πάφος προ του κινδύνου να διψάσει

Ακόμα μια επιτυχία της κυβέρνησης ΔΗΣΥ – Ν. Αναστασιάδη στην Πάφο είναι το κατόρθωμα, διότι περί αυτού πρόκειται, να μείνει πολύ πιθανόν η επαρχία μας χωρίς νερό για αρδευτικούς και υδρευτικούς σκοπούς το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η κυβέρνηση ΔΗΣΥ-Ν. Αναστασιάδη επέδειξε ασύγγνωστη ολιγωρία, αδιαφορία και ανικανότητα στο συγκεκριμένο θέμα, αφού ολόκληρη η επαρχία κινδυνεύει. Δεν φτάνουν μόνο τα ωραία λόγια στα ΜΜΕ και οι διάφορες «δεσμεύσεις».


Δυστυχώς, τη νύφη θα πληρώσει ακόμα μια φορά ο απλός λαός, οι γεωργοί μας και οι αγρότες μας.

Συμπαρατασσόμαστε με τις κοινότητες που κρούουν για ακόμα μια φορά των κώδωνα του κινδύνου και στηρίζουμε την ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας των αγροτικών οργανώσεων και των γεωργών, στην οποία και θα δώσουμε το παρόν μας. Το νερό είναι η επιβίωση. Το κράτος οφείλει άμεσα να προσφέρει αντισταθμιστικά μέτρα για τους γεωργούς, αφού οι όποιες λύσεις ΘΑ δοθούν από τους κυβερνώντες δεν είναι άμεσες αλλά σε βάθος ενδεχομένως διετίας, αφού τόσο χρόνο χρειάζεται η δημιουργία νέας μονάδας αφαλάτωσης.

Καλούμε την κυβέρνηση να βρει τρόπους και λύσεις που να καθιστούν την επαρχία Πάφου αυτάρκη σε νερό.

Ως ΑΚΕΛ και μέσα από τη Βουλή θα ασκήσουμε την ανάλογη πίεση ώστε να δοθούν λύσεις για να απεξαρτηθεί η Πάφος από τις καιρικές συνθήκες.