ΑΚΕΛ: Ο κ. Παυλίδης αποτελεί απειλή για το παρών και το μέλλον του Δήμου

ΑΚΕΛ: Ο κ. Παυλίδης αποτελεί απειλή για το παρών και το μέλλον του Δήμου

Όταν στις 25 Ιουνίου 2013, το ΑΚΕΛ Γεροσκήπου, με ανακοίνωσή του, κατάγγελλε δημόσια τη διαλυτική στάση που τηρούσε ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης έναντι της ίδιας της υπόστασης του Δήμου Γεροσκήπου, κάποιοι μας έλεγαν πως το πράτταμε για αντιπολιτευτικούς λόγους.

Η εμμονή του για συνένωση Δήμων σε επαρχιακό επίπεδο, οι δημόσιες αναφορές του περί πλεονάζοντος προσωπικού στον Δήμο (συνολικά είκοσι άτομα!), που προετοίμαζαν το έδαφος για τη διάλυση, ουσιαστικά, των δημοτικών υπηρεσιών, και οι, από μέρους του, αυθαίρετες καταστρατηγήσεις των δικαιωμάτων των εργαζομένων, ήταν οι λόγοι για τους οποίους εκφράσαμε το μεγάλο προβληματισμό του κόμματός μας για την πορεία που ακολουθούσε ο Δήμαρχος Μ. Παυλίδης.


Ο απερχόμενος Δήμαρχος οφείλει να παραδεχτεί ότι απεργαζόταν από την πρώτη στιγμή της θητείας του την κατάλυση του Δήμου Γεροσκήπου. Οι εκ των υστέρων παρεμβάσεις του για τη Μεταρρύθμιση επιβεβαιώνουν απλά μια ασταθή και απρόβλεπτη συμπεριφορά, η οποία δεν ταιριάζει σ’ έναν Δήμαρχο μιας πόλης όπως είναι η Γεροσκήπου.

Η συνέχιση της παρουσίας του στο τιμόνι του Δήμου αποτελεί απειλή για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας. Εξάλλου, κύριος υποστηρικτής του τόσο στις εκλογές του 2011 όσο και στις επικείμενες του 2016, είναι ο ΔΗΣΥ, ο οποίος το 1994, κατά το δημοψήφισμα, τάχθηκε εναντίον της δημιουργίας του Δήμου Γεροσκήπου.

Από την άλλη, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Μαλλουρίδης ξεκάθαρα τοποθετήθηκε υπέρ της αναδιάρθρωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έχει την δυνατότητα και τις γνώσεις να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την εξέλιξη με ένα ξεκάθαρο στόχο: τη διατήρηση του Δήμου Γεροσκήπου.

Το ΑΚΕΛ Γεροσκήπου, μαζί με το ΔΗΚΟ Γεροσκήπου, δημότες από διάφορους πολιτικούς χώρους, καθώς και ανένταχτους πολίτες, στηρίζουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιαννάκη Μαλλουρίδη, ενός επιτυχημένου τεχνοκράτη, που με τη σοβαρότητα, τις γνώσεις και εμπειρίες του μπορεί να καταστήσει τον Δήμο πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας, με τελικό αποδέκτη τον ίδιο τον πολίτη, αλλά και να τον θέσει σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας.