ΑΚΕΛ Πάφου: Διευθετήσεις για την αυριανή κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια

ΑΚΕΛ Πάφου: Διευθετήσεις για την αυριανή κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Πάφου έχει προβεί στις εξής διευθετήσεις για  τον τελευταίο αποχαιρετισμό και την κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια.

Αναχώρηση Λεωφορείων από Πάφο.

  • 10:30π.μ αναχώρηση λεωφορείου από το Παφιακό στάδιο για μετάβαση προς το οίκημα της ΠΕΟ Λευκωσίας (Λαϊκό προσκύνημα) και στη συνέχεια στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο Στρόβολο, όπου θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία.  Απαραίτητη κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 26-932204.
  • Στις 12:30μ.μ αναχώρηση λεωφορείου από το Παφιακό στάδιο για μετάβαση στο χώρο εκκίνησης της Πομπής Νεολαίας της ΕΔΟΝ. Απαραίτητη κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 99785555.

Βιβλίο συλλυπητηρίων.

Βρίσκεται στη διάθεση του κοινού, βιβλίο συλλυπητηρίων στα γραφεία της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Πάφου, σήμερα Δευτέρα 24/6 από τις 9:00π.μ μέχρι τις 6:00μ.μ και αύριο Τρίτη 25/6 από τις 9:00π.μ μέχρι τις 12:00μ.μ

Επίσης, οι σημαίες στα γραφεία του Κόμματος και των Οργανώσεων του Λαϊκού Κινήματος κυματίζουν μεσίστιες. Εις μνήμη του σ. Δημήτρη Χριστόφια, αντί κατάθεσης στεφάνων, εισφορές θα γίνονται  στο Λαϊκό Δίκτυο Αλληλεγγύης και στο Σωματείο Συναδελφικής Στήριξης.