Αναβλήθηκε για αύριο η εκδίκαση της υπόθεσης διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί

Αναβλήθηκε για αύριο η εκδίκαση της υπόθεσης διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί από την εταιρεία Aristo, που ήταν ορισμένη για τις 09:00 σήμερα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του σχεδιαστή Χρίστου Σολωμονίδη, δικηγόρου Μιχάλη Πική.

Η δικαστής του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Δώρα Σωκράτους παρά το γεγονός ότι επιθυμία του Κακουργιοδικείου είναι η απρόσκοπτη συνέχιση της διαδικασίας, ενέκρινε την αναβολή και όρισε τη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης για αύριο 09:00 το πρωί.


Διέταξε, επίσης, όπως οι κατηγορούμενοι Θεόδωρος και Ρούλα Αριστοδήμου, Χρήστος Σολωμονίδης και Σάββας Σάββα αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους όρους εγγύησης.

Η σημερινή δικαστική διαδικασία θα συνεχίζονταν με την κυρίως εξέταση της 7ης μάρτυρος κατηγορίας, Αναπληρώτριας Δημοτικού Μηχανικού του Δήμου Πάφου Ανδρούλλας Ευθυμίου από τον κ. Νίνο Κέκκο εκ μέρους της κατηγορούσας αρχής και την αντεξέταση της από τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Ο κ. Πικής μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης τους ζεύγους Αριστοδήμου, ποινικολόγου Γιώργου Παπαϊωάννου ζήτησε από το Δικαστήριο όπως η υπόθεση αναβληθεί προκειμένου ο ίδιος να μπορεί να είναι παρών στην κυρίως εξέταση της Ανδρούλας Ευθυμίου, 7η μάρτυρος κατηγορίας που αποτελεί βασικό μάρτυρα από την κατηγορούσα αρχή και επειδή αυτή δεν θα περιοριστεί σε ανάγνωση καταθέσεων.

Θέση του δικηγόρου Μιχάλη Πική είναι να είναι παρών και να είναι σε θέση να αντεξετάσει την 7η μάρτυρα κατηγορίας.

Από την πλευρά της η κατηγορούσα αρχή δια του εκπροσώπου της κ. Κέκκου δεν έφερε ένσταση.