Ανεβαίνει το μπάτζετ για του χρόνου

Ανεβαίνει το μπάτζετ για του χρόνου

Πάφος FC: Xτίζουν από τώρα για Ευρώπη οι Ρώσοι επενδυτές
“Πάφος FC: Xτίζουν από τώρα για Ευρώπη οι Ρώσοι επενδυτές”
Φέτος η χρονιά ήταν… μεταβατική για τους Ρώσους ιδιοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι είδαν και έμαθαν αρκετά από το κυπριακό πρωτάθλημα

Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο ένθετο «ΓΗΠΕΔΟ» της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» (έκδοση Σαββάτου 24/3)


Μπορεί να υπάρχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις και η Πάφος FC… να παίζει σε διπλό ταμπλό (βρίσκεται και στα ημιτελικά του κυπέλλου), ωστόσο, οι Ρώσοι επενδυτές ξεκίνησαν να κάνουν από τώρα σκέψεις προγραμματισμού ενόψει της νέας χρονιάς.

Kι αυτό γιατί εκτιμάται ότι εύκολα ή δύσκολα (μάλλον εύκολα!) οι Παφίτες θα ανανεώσουν την παρουσία τους στην Α’ Κατηγορία, ειδικότερα αν κερδίσουν στο επόμενο παιχνίδι τον Ολυμπιακό.

Φέτος, λοιπόν, η χρονιά ήταν… μεταβατική για τους Ρώσους ιδιοκτήτες της ομάδας, οι οποίοι είδαν και έμαθαν αρκετά από το πρωτάθλημα.

Διαπίστωσαν τη δυναμικότητα και την ανταγωνιστικότητα που υπάρχουν και ταυτόχρονα τις προοπτικές της Πάφος FC για τη συνέχεια.

Έφεραν ποδοσφαιριστές καθυστερημένα, κάποιοι δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν και αποχώρησαν, ενώ και τον Ιανουάριο έγιναν λανθασμένες επιλογές, αν εξαιρεθεί ο Μπεριγκό.

Όλα αυτά τα έλαβαν σοβαρά υπόψη και σκοπός είναι να περιορίσουν τα λάθη ενόψει της νέας χρονιάς.

Είναι γνωστό, άλλωστε, το ότι όταν ξεκινούσε αυτή η προσπάθεια το πλάνο ήταν τριετές, κάτι που ειπώθηκε από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες.

Στόχος για τη φετινή χρονιά ήταν η ομάδα να είναι στην οκτάδα και είναι στο χέρι της να τον εκπληρώσει. Στη δεύτερη χρονιά ο στόχος είναι η ομάδα να μπει στην εξάδα, ενώ στον τρίτο χρόνο θα επιδιωχθεί η εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου!

Αυτά ειπώθηκαν πέρσι στην αρχή της περιόδου από τον Ρομάν Ντουμπόφ στην παρουσίαση του πλάνου που αφορούσε την ποδοσφαιρική ομάδα.

Πλέον, αφού έμαθαν και εκτίμησαν την ποδοσφαιρική πραγματικότητα στην Κύπρο, ετοιμάζονται σιγά-σιγά για την επόμενη χρονιά.

Με την ανάληψη της λειτουργίας της Πάφου από την εταιρεία η οποία έχει ήδη συσταθεί θα ανέβει το μπάτζετ αρκετά και θα ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες ποιότητας.

Αναβάθμιση ακαδημίας

Έχει γίνει μια καλή οργάνωση αναφορικά με το ποδοσφαιρικό κέντρο, ενώ οι Ρώσοι αναμένεται σύντομα να ολοκληρώσουν συμφωνίες για επιπλέον γηπεδικές εγκαταστάσεις για να εξυπηρετούν τις ανάγκες της εταιρείας.

Ένας από τους στόχους των επενδυτών είναι η αναβάθμιση της ακαδημίας ώστε να δώσει προοπτική και μέλλον σε εκατοντάδες παιδιά που απασχολούνται σε αυτές.

Πηγή: Πολίτης