Ανθυποψήφιος του Φαίδωνα ο Ρουσής

Ανθυποψήφιος του Φαίδωνα ο Ρουσής

Με μια σύντομη, λιτή ανακοίνωση, την οποία ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο αντιδήμαρχος Πάφου, Μάκης Ρουσής εξήγγειλε τις προθέσεις για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, που χρονικά τοποθετούνται τον Δεκέμβριο.
«Η διαχρονική μου πολιτική διαδρομή και η εμπλοκή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με εντιμότητα, ανθρωπιά και ήθος, μου δίνουν το δικαίωμα να ανακοινώσω την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Πάφου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές», ανέφερε ανοίγοντας τον χορό των συζητήσεων γύρω από τα δημαρχικά στην πόλη.

Η κίνηση του Μάκη Ρουσή, σε μια περίοδο διακοπών και πολιτικής ανάπαυλας όπως είναι ο Αύγουστος, επιδιώκει προφανώς να δηλώσει παρών στην κούρσα των δημοτικών εκλογών ενόψει της έναρξης των διεργασιών νωρίς τον Σεπτέμβριο.


Οι διεργασίες αφορούν, κατά κύριο λόγο, τα κόμματα πέραν του Δημοκρατικού Συναγερμού, που αναμένεται ότι θα υποστηρίξει τον νυν δήμαρχο, Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος θα επαναδιεκδικήσει τη θέση του πρώτου πολίτη της Πάφου. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φαίδωνος αναδείχθηκε δήμαρχος κερδίζοντας σε αναπληρωματικές εκλογές που διεξήχθη τον Ιανουάριο του 2015.

Ως εκ τούτου, η ανακοίνωση προθέσεων του νυν αντιδημάρχου Πάφου διαμορφώνει νωρίς νέα δεδομένα και ενδεχομένως να επισπεύσει και τις συζητήσεις.

Ο Μάκης Ρουσής προέρχεται από την ΕΔΕΚ