Αντιπροσωπεία της κοινότητας Κελοκεδάρων επισκέφτηκε τον Φ. Φαίδωνος

Αντιπροσωπεία της κοινότητας Κελοκεδάρων επισκέφτηκε τον Φ. Φαίδωνος

Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος πραγματοποίησε το κοινοτικό συμβούλιο και ο Σύνδεσμος Αποδήμων Κελοκεδάρων, κοινότητα από την οποία κατάγεται ο νέος Δήμαρχος Πάφου.

Μιλώντας μετά το πέρας της συνάντησης ο κ.Φαίδωνος ανέφερε πως για τον ίδιο ήταν συγκινητικό το κοινοτικό συμβούλιο και ο σύνδεσμος αποδήμων – από το χωριό το οποίο κατάγεται τα Κελοκέδαρα και μεγάλωσε μέχρι τα 11 του χρόνια – , να τον επισκεφτούν.


Ήταν είπε μια επίσκεψη αγάπης και ανιδιοτέλειας προς το πρόσωπο του προσωπικά.

Με συγκίνησε συνέχισε ” η πρωτοβουλία των συγχωριανών μου να έρθουν να με δουν και να μου ευχηθούν κάθε καλό στα νέα καθήκοντα που ανέλαβα”.

“Νιώθω τιμή και αγάπη για το χωριό μου από το οποίο κατάγομαι και θα το τιμήσω δια μέσου της θέσης του Δημάρχου Πάφου. Πάντοτε την καταγωγή του ο καθένας πρέπει να τη σέβεται και να την τιμά” , κατέληξε ο κ. Φαίδωνος .

Ο Μάριος Ζαχαριάδης πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κελοκεδάρων μιλώντας μετά το πέρας της συνάντησης αναφέρθηκε στο χαρακτήρα της επίσκεψης της αντιπροσωπείας στο γραφείο του Δημάρχου.

Ήρθαμε είπε να του ευχηθούμε για την εκλογή του ως Δήμαρχος Πάφου και να πούμε- όπως είπε- ότι μας έκανε περήφανους για την θέση που κατέλαβε την θέση του ” πρώτου πολίτη της Πάφου”.

Ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στο έργο του νέου Δημάρχου .

Ο κ. Ζαχαριάδης είπε ακόμη πως ο νέος Δήμαρχος τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί ούτως ώστε στο τέλος της θητείας του να ικανοποιήσει τους δημότες της Πάφου και να εργαστεί με ανιδιοτέλεια και να αφήσει εκτός Δήμου συμφέροντα και διαστρεβλώσεις.