Αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ στον Δήμο Γεροσκήπου

Αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ στον Δήμο Γεροσκήπου

Αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ Πάφου, με επικεφαλής τον Ε.Γ Γιαννάκη Λαζάρου, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 25/10/2013, τον Δήμο Γεροσκήπου όπου είχε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο και Δημαρχεύων Μάριο Αθανασίου, στην παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.


Στο περιθώριο της συνάντησης , τέθηκαν προς συζήτηση διάφορα θέματα που απασχολούν τον Δήμο, μεταξύ των οποίων, η αίτηση της Τοπικής Αρχής, για εκμίσθωση κρατικής γης, με στόχο τη δημιουργία υποδομής εξυπηρέτησης λουομένων στην παραλία Γεροσκήπου ως επίσης και το αίτημα του Δήμου για εκμίσθωση τ/κ γης παρά την παραλία Γεροσκήπου, για τη δημιουργία προσωρινού χώρου στάθμευσης.

Ο ΕΓ του ΔΗΣΥ, δεσμεύτηκε ότι θα προωθήσει τα αιτήματα της Τοπικής Αρχής, ιδιαίτερα δε τα αιτήματα που δεν έχουν κανένα οικονομικό κόστος για το κράτος. Από πλευράς του Δήμου, ο Δημαρχεύων Μάριος Αθανασίου, εξέφρασε ικανοποίηση από το αποτέλεσμα της συνάντησης και ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ, για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει σε σχέση με τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αρχή.

geroskipou disi 01