Απαίτηση των οργανωμένων φιλάθλων είναι η δημιουργία ενός δυνατού Σωματείου

Απαίτηση των οργανωμένων φιλάθλων είναι η δημιουργία ενός δυνατού Σωματείου

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 υπήρξε συνάντηση στο χώρο του ΣΥ.ΦΙ Α.Ε.Πάφος ΘΥΡΑ5


στο ιστορικό οίκημα της ομάδας μας, μεταξύ αντιπροσωπείας του ΣΥ.ΦΙ και του επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής της Πάφος F.C, κ.Χριστάκη Κάϊζερ. Η συνάντηση και η όλη συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Αφού αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα και δόθηκαν όλες οι διευκρινίσεις σχετικά με το πλάνο και τη λειτουργία του νέου σωματείου Pafos F.C, ο ΣΥ.ΦΙ Α.Ε.Π έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα ειπώθηκαν, λαμβάνοντας τις βεβαιώσεις πως η Ενωμένη ομάδα της Επαρχίας μας Pafos F.C, θα αποτελέσει τη δυνατή ομάδα που τόσο ανάγκη έχει η Επαρχία μας, πάνω σε υγειείς βάσεις και με φάρο την ιστορία και την αποφυγή των εγκληματικών σφαλμάτων του παρελθόντος.

Απαίτηση των οργανωμένων φιλάθλων είναι η δημιουργία ενός δυνατού Σωματείου, το οποίο θα κάνει υπερήφανο τον κάθε Παφίτη από όποιο σημείο της Επαρχίας μας κι αν προέρχεται, πάνω σε υγιείς αγωνιστικές και οικονομικές βάσεις. Το νέο σωματείο θα πρέπει να αποτελέσει επίσης φάρος πολιτισμού και αγνού εθελοντισμού. Να οδηγεί τους νέους της Επαρχίας μας στην ενασχόληση με τον αθλητισμό, με τον πολιτισμό και να προάγει το ευ αγωνίζεσθαι.

Για αυτούς τους λόγους και ο ΣΥ.ΦΙ Α.Ε.Πάφος ΘΥΡΑ5, στηρίζει και θα βρίσκεται δίπλα στο νέο ενωμένο – δυνατό Σωματείο της Πόλης και Επαρχίας της Πάφου και καλεί όλα τα μέλη και φίλους του Παφίτικου ποδοσφαίρου να το στηρίξουν.
Σας καλούμε λοιπόν όλους την Τρίτη 10 Ιουνίου και ώρα 7.30 μ.μ στο ιστορικό μας Οίκημα, για να δείξουμε έμπρακτα την στήριξή μας στην Pafos F.C και να δώσουμε μια νέα ώθηση στο Παφίτικο ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας πως όλοι οι Παφίτες Ενωμένοι μπορούμε…

Δ.Σ ΣΥ.ΦΙ Α.Ε.ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ-5
ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ