Απαράδεκτη η κίνηση της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου

Η Κίνηση για την Σωτηρία της Πάφου καταδικάζει την απαράδεκτη και ετσιθελική ενέργεια της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου όπως την χαρακτηρίζει να παρέμβει και να προκαλέσει ζημιά στην περιουσία του Γιώργου Αντωνιάδη δημότη της Πάφου.

Η ενέργεια αυτή αναφέρεται έχει ενορχηστρωθεί με το Δήμο Πάφου. Στην απουσία του οποιουδήποτε δικαστικού εντάλματος η παρέμβαση αυτή καταπατεί το ανθρώπινο δικαίωμα της περιουσίας αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κίνησης για την Σωτηρία της Πάφου και απαιτεί την παρέμβαση του Κράτους προκειμένου να διερευνηθεί το όλο περιστατικό.


Η παρέμβαση έγινε την Πέμπτη από συνεργείο της διαχείρισης τουρκοκυπριακών περιουσιών.

Ο κύριος Αντωνιάδης κατέχει το χώρο στάθμευσης ΕΦΚΑΦ με συμβόλαιο από το 1971, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Η Κίνηση απαιτεί την παρέμβαση του Κράτους για να διερευνήσει το όλο θέμα και να καταγγείλει αυτούς που ευθύνονται για αυτή την ενέργεια

Συγκεκριμένα η Κίνηση Σωτηρία της Πάφου θέτει επίσης μέσω της ανακοίνωσης της ερωτήματα προς τον Υπουργό Εσωτερικών του οποίου το όνομα είχε χρησιμοποιηθεί, σημειώνεται, ότι η όλη προσπάθεια απομάκρυνσης του κυρίου Αντωνιάδη από το χώρο του ήταν μετά από δικές του εντολές και τον καλεί να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Καλεί επίσης την Επίτροπο Διοίκησης να παρέμβει αυτεπάγγελτα και να εξετάσει το όλο συμβάν.