Απελαύνονται οι 2 Γεωργιανοί διαρρήκτες

Απελαύνονται οι 2 Γεωργιανοί διαρρήκτες

Με οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας αναμένεται να απελαθούν τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 33 και 35 ετών, που συνελήφθησαν για την υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, μαχαιροφορίας και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Η σύλληψη των δυο προσώπων, με βοήθεια μάλιστα από πολίτη, έγινε χθες, μετά την καταγγελία στην Αστυνομία από 30χρονο, ότι γύρω στις 12 το μεσημέρι, όταν επέστρεψε στο διαμέρισμά του, που βρίσκεται στην Πάφο, εντόπισε δύο άγνωστα πρόσωπα να βρίσκονται στο σαλόνι, τα οποία, μόλις τον αντιλήφθηκαν, τράπηκαν σε φυγή.


Ο 30χρονος κάλεσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου στη βεράντα του διαμερίσματος εντοπίστηκε μία τσάντα η οποία περιείχε την κλοπιμαία περιουσία (ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και είδη ρουχισμού).

Τα μέλη της Αστυνομίας παράλληλα, διενήργησαν έρευνες σε γειτονικούς χώρους, όπου εντόπισαν δύο ύποπτα πρόσωπα, να κρύβονται σε ανοικτό χώρο της περιοχής.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 33χρονο και 35χρονο από τη Γεωργία, ενώ σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή τους ένα κινητό τηλέφωνο και ένα μαχαίρι, και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Τα δύο πρόσωπα στη συνέχεια συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ ανακρινόμενοι, φέρεται να παραδέχθηκαν τη διάπραξη της διάρρηξης.

Πηγή: ΚΥΠΕ