ΑΠΟΠ BC: Έδιωξαν τον Δημητρίου χρεώνοντας του τις αποτυχίες

ΑΠΟΠ BC: Έδιωξαν τον Δημητρίου χρεώνοντας του τις αποτυχίες

O ΑΠΟΠ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή Αντώνη Δημητρίου. Τον ευχαρίστησε για τη μεγάλη δωδεκαετή προσφορά του στο σωματείο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η πιο πάνω απόφαση έφερε πολλές αντιδράσεις στον φίλαθλο κόσμο του ΑΠΟΠ. Αρκετοί ήταν αυτοί που κάλεσαν το ΔΣ να παραιτηθεί προτού διαλύσει(!!) εντελώς τον ΑΠΟΠ. Η αλήθεια είναι πως μετά από 12 χρόνια προσφοράς και παρουσίας του Αντώνη στα δρώμενα του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΠ, ήταν αν μη τι άλλο άκομψος ο τρόπος που χειρίστηκαν το όλο θέμα οι διοικούντες του σωματείου.


Το ΔΣ λίγες ώρες μετά είχε βρει τον αντικαταστάτη του ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Λίβανο. Ο Ελλαδίτης προπονητής αποδέχτηκε την πρόταση του σωματείου και αναλαμβάνει κόουτς της αντρικής ομάδας και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας.

Ο κόουτς Λίβανος έχει εργαστεί ξανά κατά το παρελθόν στην Κύπρο, αφήνοντας σημαντικό έργο στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου με την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών, ενώ παράλληλα έχει δουλέψει με επιτυχία σε σημαντικές Ελληνικές ομάδες, καθώς και στην Εθνική Ιορδανίας.