Απρόσμενη ήττα για Πάφο – Δεν κινδυνεύει… ακόμα

Απρόσμενη ήττα για Πάφο – Δεν κινδυνεύει… ακόμα

Νίκη που μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί πολύτιμη στη μάχη της πρωτιάς του δεύτερου ομίλου ήταν η σημερινή για τον Ερμή Αραδίππου στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην Πάφος  FC (0-1), στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Το τέρμα του Αρτάμπε στο 56ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση στην Πάφο, με τους «φτεροπόδαρους» να πανηγυρίζουν το σπουδαίο «τρίποντο» χάρις στο οποίο παραμένουν μόνοι στη δεύτερη θέση της κατάταξης (33 βαθμοί), ενώ οι «μπλε» του Στίβεν Πρέσλι με 29 δεν κινδυνεύουν ιδιαίτερα.


Το συγκρότημα του Κώστα Καΐάφα ήταν αυτό που απαίτησε περισσότερο την ουσία, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσε να το πληρώσει, μιας και η ομάδα της Πάφου είχε τις εμπνεύσεις στο τέλος, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ρόγκουλιτς (88′).

Οι συνθέσεις:

Πάφος FC (Στίβεν Πρέσλι): Κόπριβετς, Κομπανί, Γκουλόν, Ταραβέλ, Γιάνζα (46΄ Γιαγκουδάκης), Μοστέφα (74΄ Σταύρου), Ρόγκουλιτς, Φυλακτού, Μπρουλς, Μπεριγκό (53΄ Ντεούλ), Σικόρσκι

Ερμής Αραδίππου (Κώστας Καϊφας): Αραμπατζής, Κυπριανού, Τσίνα (74΄ Ψάλτης), Ταραλίδης, Αρτάμπε, Μαρτίνιουκ (80΄ Κωνσταντίνου), Ράντου, Μπάουμαν, Μοντέιρο, Εμεγκάρα, Τσούμου (84΄ Θεοδώρου)

Κίτρινες: Φυλακτού, Κόπριβετς / Μοντέιρο, Μπάουμαν

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαΐδης

Πηγή: Πολίτης