Αυγουστιάτικη φεγγαράδα των κολυμβητών

Αυγουστιάτικη φεγγαράδα των κολυμβητών

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία, η Ρομαντική Αυγουστιάτικη Φεγγαράδα, των κολυμβητών της Πάφου, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά Μπάνια το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των κολυμβητών Πάφου Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, η εμπειρία ήταν μοναδική για τους 143 κολυμβητές, οι οποίοι πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά πλάι στην μαγευτική Παφίτικη θάλασσα. Στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της Αυγουστιάτικης Φεγγαράδας, ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε μεταξύ άλλων: “Το Σωματείο μας μπορεί να έχει συμπληρώσει μόλις επτά χρόνια ζωής, όμως έχει προλάβει να δημιουργήσει μια πολύ αξιόλογη και πλούσια δράση, με συνεχόμενες εκδηλώσεις αλλά και να προσφέρει έμπρακτα στην πόλη μας είτε με βοήθεια στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, είτε μέσα από αιμοδοσίες, καθαρισμούς παραλιών και πάρκων αλλά και πρωτότυπες εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα τα Πασχαλινά παιχνίδια στο νερό, αλλά και διαλέξεις και ναυαγοσωστικά σεμινάρια γύρω από τον μαγικό κόσμο της θάλασσας, που εμείς οι κολυμβητές υπεραγαπούμε.


lt

Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός, ότι πλέον άπαντες τόσο εντός αλλά και εκτός Πάφου εκτιμούν την προσφορά του Σωματείου μας, αφού έχουμε καταξιωθεί στην συνείδηση του κόσμου ως ένα ζωντανό οργανισμός και πλέον όλοι γνωρίζουν τους Χειμερινούς Κολυμβητές του σωματείου Βρυσούθκια Κέλπετρη της Πάφου . Θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος και ακόμη περισσότερο πάθος, για να προσφέρουμε τόσο στα μέλη μας όσο και στην τοπική κοινωνία γενικότερα γιατί ως Παφίτες, αγαπούμε παθολογικά την πόλη μας.

Απόψε είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έχουμε παραλάβει και το αναβατόριο μας, το οποίο σκοπεύουμε να εγκαταστήσουμε τις αμέσως επόμενες μέρες. Αισθάνομαι την ανάγκη, να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη μας και όχι μόνο, για την οικονομική τους στήριξη, τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο και τον απερχόμενο πρόεδρο Χάρη Νεοφύτου, που μαζί συλλάβαμε την ιδέα, για να αγοράσουμε ένα αναβατόριο και να δώσουμε την ευκαιρία και στα άτομα με κινητικά προβλήματα να απολαμβάνουν την μαγεία της θάλασσας. Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες στέλνω στο Δήμο Πάφου και στον Νίκο Σιμιλλίδη, που βοήθησε και αυτός τα μέγιστα και μάζεψε αρκετά χρήματα, για να κάνουμε επιτέλους ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα.”

ltr

Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης ” θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του Διοικητικού μου Συμβουλίου, αλλά και την καλλιτεχνική επιτροπή, για την άψογη δουλειά που έχει κάνει για την εξαιρετική επιτυχία της εκδήλωσής μας. Θερμές ευχαριστίες στέλνω και τον πρόεδρο των παραλιών Νίκο Σιμιλλλίδη και τον επιθεωρητή Πάμπο Χαραλάμπους, που επιλύουν το κάθε πρόβλημα, που μας παρουσιάζεται. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο φωτογράφο μας Γιώργο Παχύ και στο καλό μας φίλο Γιώργο Χαραλάμπους, που για άλλη μια χρονιά αφιλοκερδώς , θα μας ψυχαγωγήσει με το πολύ ωραίο μουσικό του πρόγραμμα. Ευχαριστούμε και την Salamis Tours, για την κρουαζιέρα που μας έχει προσφέρει και τον Ζήνωνα Χρυσοστόμου, για τη μεγάλη του βοήθεια.”