Αυξάνονται οι παραλίες του Δήμου Πάφου

Αυξάνονται οι παραλίες του Δήμου Πάφου

Η ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου υιοθέτησε χθες βράδυ την εισήγηση του δημοτικού συμβούλου του ΔΗΚΟ, Μαρίνου Στυλιανού, για την θεμοθέτηση μιας ακόμη παραλίας λουομένων στα δημοτικά όρια. Πρόκειται για την παραλία «Βρέξη», στα όρια με την κοινότητα Χλώρακας.

Βάσει της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική αρχή δήλωσε στον «Φ» ο εισηγητής της πρότασης Μαρίνος Στυλιανού, θα κινήσει όλες τις νόμιμες και ενδεδειγμένες διαδικασίες προς το Υπουργείο Εσωτερικών ώστε να διεκδικήσει ακόμη μια δημοτική παραλία για την εξυπηρέτηση των δημοτών και του ευρύτερου κοινού.


«Πρόκειται για την πανέμορφη παραλία «Βρέξη», που εφάπτεται της κοινότητας Χλώρακας», επεσήμανε. « Εισηγήθηκα το θέμα σε μια προσπάθεια εμπλουτισμού των παραλιών της ευρύτερης ακτογραμμής της Πάφου, που θα αναβαθμίσει τις τουριστικές υπηρεσίες και θα προσφέρει περισσότερες επιλογές προς τους συμπολίτες μας. Είναι αδικαιολόγητο η Πάφος να μην διαθέτει αμμουδέρες παραλίες με υπηρεσίες, μπαράκια και εστιατόρια που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο ντόπιος και ξένος επισκέπτης».

Ο εμπλουτισμός του τουριστικού προιόντος της πόλης με τη συγκεκριμένη οργανωμένη παραλία, κατέληξε ο κ. Στυλιανού, έχει τεράστια σημασία για την περαιτέρω αναβάθμιση της εικόνας της Πάφου διεθνώς, αφού όλοι, όπως παρατήρησε, γνωρίζουν πως σημαντικός αριθμός τουριστών επισκέπτονται άλλες παράλιες πόλεις γιατί η Πάφος αδυνατεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στις παραλίες της. αλλά και να καλύψει την αυξημένη ζήτηση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου