Αυξημένη αστυνόμευση ενόψει θερινής περιόδου ζήτησε ο Δήμαρχος Πάφου

Αυξημένη αστυνόμευση ενόψει θερινής περιόδου ζήτησε ο Δήμαρχος Πάφου

Επαφές στο Αρχηγείο Αστυνομίας με τον Αρχηγό της Δύναμης και στη παρουσία Βοηθών Αρχηγών, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Γραμματέα Θέμη Φιλιππίδη, τον Ανώτερο Υγεινονομικό Λειτουργό Χρίστο Χρίστου και Λειτουργούς της υπηρεσίας της Τροχονομίας του Δήμου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν θέματα αστυνόμευσης ενόψει της θερινής περιόδου. Θεωρούμε, ανέφερε ο Φαίδωνας Φαίδωνος, ότι τα μέτρα της Αστυνομίας θα πρέπει να αυξηθούν εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος ένεκα των ενδείξεων, βάσει των οποίων υπολογίζεται να επισκεφθούν τη Πάφο, άνω του ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων τουριστών.


«Ταυτόχρονα τα αυξημένα μέτρα για την ομαλή λειτουργία της πόλης σε θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας», τόνισε ο Δήμαρχος Πάφου, «επιβάλλονται και λόγω της πληθώρας εκδηλώσεων που θα διεξάγονται σχεδόν καθημερινά στη πόλη της Πάφου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού,στο πλαίσιο του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας που η Πάφος κατάφερε να εξασφαλίσει».

Συμφωνήσαμε με την ηγεσία της Αστυνομίας Κύπρου, ανέφερε ο Φαίδωνας Φαίδωνος, πως η συνεργασία μας θα είναι συνεχής και αγαστή για το καλό και την ευημερία των κατοίκων της Πάφου, αλλά και των επισκεπτών και τουριστών που αναμένεται να κατακύσουν τη Πάφο από τον επόμενο μήνα και μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου