Αυτοί είναι οι σχολικοί εφόροι σε Πάφο, Γεροσκήπου, Πέγεια και Π. Χρυσοχούς

Αυτοί είναι οι σχολικοί εφόροι σε Πάφο, Γεροσκήπου, Πέγεια και Π. Χρυσοχούς

Μέλη των σχολικών εφορειών εξελέγησαν στο Δήμο Πάφου με τη σειρά κατάταξης τους: Οι Ιωακείμ (Βάκης) Αγαθαγγέλου, ΑΚΕΛ-Αριστερά Νέες Δυνάμεις, Κωστάκης Μιχαήλ ΔΗΚΟ, ο Ανδρέας Ανδρέου Κεσούρης (ΔΗΚΟ), ο Παναγιώτης Παπακωνσταντίνου, ΔΗΣΥ, ο Μιχαλάκης Μιχαηλίδης, ΔΗΣΥ, η Άντρη Σάββα Πίτρου, ΔΗΣΥ και ο Μιχάλης Χαραλάμπους, ΕΔΕΚ.

Στο Δήμο Γεροσκήπου εξελέγησαν μέλη της σχολικής εφορείας ο Νίκος Παλιός, ΑΚΕΛ –Αριστερά Νέες Δυνάμεις, η Γεωργία Κεζούδη, ΑΚΕΛ, η Ελενίτσα (Νίτσα) Φακοντή (Ευσταθίου), ΑΚΕΛ, η Παρασκευή (Σκεύη) Ευσταθίου, ΑΚΕΛ- Αριστερά Νέες Δυνάμεις, η Γεωργούλα Χριστοφή, ΔΗΚΟ, η Ερατώ Παναγιωτάκη, ΔΗΣΥ, και η Μαρία Μακρίδου (Κύρνη), ΕΔΕΚ.


Στο Δήμο Πόλης Χρυσοχούς μέλη της σχολικής εφορείας εξελέγησαν η Ευλογία (Εύλη) Χρυσάνθου, ΑΚΕΛ – Αριστερά Νέες Δυνάμεις, η Έλενα Λαμπίδη, ΑΚΕΛ, ο Μαρίνος Χειμώνη, ΑΚΕΛ, ο Μανώλης Γεωργίου, ΔΗΣΥ, η Λίζα Κωνσταντινίδου Γεωργίου, ΔΗΣΥ , η Άρτα Κοκκίνου ΔΗΣΥ, και ο Ανθούλης Φιλίππου, ΕΔΕΚ.

Τέλος, στο Δήμο Πέγειας σχολικοί έφοροι εξελέγησαν ο Οδυσσέας Δημοσθένους, ΑΚΕΛ –Αριστερά Νέες Δυνάμεις, η Φωτεινή Καραγιαννίδη, ΑΚΕΛ, Νεόφυτος Αθανασίου, ΔΗΚΟ και ο Χριστόφορος Σάββα, ΔΗΚΟ. Με το ΔΗΣΥ εξελέγησαν η Θεοδώρα Θεοδοσίου Παλιού, ο Θεοδόσης Κριθαρίδης και η Χριστιάνα Λαμπριανίδου.