Αυτός είναι ο Ούγγρος “Βασιλιάς του πορνό”

Αυτός είναι ο Ούγγρος “Βασιλιάς του πορνό”

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει γύρω από τις δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου κ. Φαίδωνος όσον αφορά το επίδοξο συνεργάτη του Αρχιεπισκόπου για την μεγάλη ανάπτυξη στη Γεροσκήπου. Ο Δήμαρχος Πάφου κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη τηλεόραση του Sigma αναρωτήθηκε αν ο Αρχιεπίσκοπος γνωρίζει με ποιον τρόπο έχει κάνει περιουσία ο Ούγγρος επενδυτής Sandor Kenyeres. Ανάφερε μάλιστα πως απ’ όσο είναι σε θέση να γνωρίζει, ο Sandor Kenyeres έχει γίνει εκατομμυριούχος μέσω της βιομηχανίας του… πορνό!

Η τελευταία αναφορά, όπως ήταν αναμενόμενο, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από όλους του εμπλεκόμενους. Μάλιστα η εταιρεία ATUM Developments Ltd, συμφερόντων του Ούγγρου επενδυτή Sandor Kenyeres, ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίων του κ. Φαίδωνος για «συκοφαντικά ψεύδη και κακόβουλους, ανυπόστατους, επιζήμιους, απαξιωτικούς και μειωτικούς ισχυρισμούς και σχόλια που διαδίδει δημόσια κατά του ιδιοκτήτη της εταιρείας, κ. Sandor Kenyeres και της Εταιρείας».


Η αλήθεια είναι πως τα πιο πάνω μας κίνησαν την περιέργεια κι είπαμε σαν Πάφος24 να κάνουμε μια υποτυπώδη έρευνα στα στενά του διαδικτύου για να δούμε ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Ούγγρος που κατά τα λεγόμενα του κ. Φαίδωνος έχει πλουτίσει από τις… τσόντες! Βρήκαμε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που πάντως ΔΕΝ δικαιώνουν τις αναφορές του Δημάρχου Πάφου.

Ο “Βασιλιάς του πορνό” είναι όντως Ούγγρος αλλά ΔΕΝ είναι ο κ. Sandro Kenyers. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της δημοφιλέστατης ιστοσελίδας με… πικάντικο περιεχόμενο Livejasmin δεν είναι άλλος από τον επίσης Ούγγρο György Gattyán (Πηγή 1, Πηγή 2). Αξίζει να αναφερθεί πως η ιστοσελίδα Livejasmin έχει ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα ακόμα και το CNN (Πηγή).