Α.Ε.Π.: Εξόφληση οφειλών

Α.Ε.Π.: Εξόφληση οφειλών

Άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλάνιζε την ΑΕ «ΠΑΦΟΣ» τους τελευταίους μήνες και το οποίο έχει ήδη κοστίσει στο σωματείο τρεις πολύτιμους βαθμούς (με απόφαση της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ) έχει επιλυθεί οριστικά. Πρόκειται για τις οφειλές του σωματείου για τα δικαιώματα διαιτησίας και παρατηρητή σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου κατά την περίοδο 2012-13.


Συγκεκριμένα, η Διοίκηση έχει εξοφλήσει οφειλές ύψους 13.000 ευρώ για τις εκδικασμένες καταγγελίες που αφορούσαν σε τρεις αγώνες Κυπέλλου και τέσσερις αγώνες Πρωταθλήματος. Στο ποσό αυτό, συμπεριλαμβάνονται και τα πρόστιμα που κλήθηκε να καταβάλει το σωματείο για τις εν λόγω υποθέσεις.

Παράλληλα, έχουν εξοφληθεί και άλλες οφειλές, ύψους 7.000 ευρώ, που αφορούσαν και πάλι σε υποθέσεις δικαιωμάτων διαιτήσιας και παρατηρητών, οι οποίες ευτυχώς, αποσύρονται προτού φτάσουν στη δικαστική.

Η αποπληρωμή αυτή, όπως και η εξόφληση προηγούμενων οφειλών προς 23 ποδοσφαιριστές (περίπου 270 χιλιάδων ευρώ) έγινε σε περίοδο που το σωματείο δεν έχει σημαντικά έσοδα, δεν εξέδωσε ακόμη τα &e psilon;ισιτήρια διαρκείας, αλλά ούτε και έχει «ενεργοποιήσει» ακόμη όλες τις διαθέσιμες πηγές εσόδ&omega ;ν. Αντίθετα, βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο της έναρξης της προετοιμασίας που απαιτεί «καθαρές» συμφωνίες και ρευστότητα χρημάτων.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες υποχρεώσεις του σωματείου, η Διοίκηση συστήνει υπομονή. Είναι αυτονόητο ότι δεν είναι δυνατό να εξοφληθούν όλες οι υποχρεώσεις σε λίγους μήνες. Γι’ αυτό, καλεί για άλλη μια φορά, όλους όσοι διεκδικούν χρήματα από το σωματείο, να δώσουν πίστωση χρόνου.