Βέργας: Τέλος του χρόνου αποφυλακίζεται

Βέργας: Τέλος του χρόνου αποφυλακίζεται

Στην ανοικτή φυλακή βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Σάββας Βέργας, καθώς εκτίει το τελευταίο έτος της ποινής του.

Το ThemaOnline βρέθηκε στις Κεντρικές Φυλακές όπου συνάντησε τον πρώην Δήμαρχο Πάφου, Σάββα Βέργα, στις πασχαλινές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην ανοικτή φυλακή.


Συνομιλώντας μαζί μας ο Σάββας Βέργας μάς ανέφερε πως τον Ιούνιο θα ενταχθεί στο Κέντρο Εξωιδρυματικής Απασχόλησης και Αποκατάστασης. Μάλιστα, μας είπε πως ήδη άρχισε να ψάχνει δουλειά στη Λευκωσία.

Εδώ να σημειώσουμε πως ο Σάββας Βέργας έχει πτυχίο Αρχιτέκτονα, ενώ στις Κεντρικές Φυλακές παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Ο τέως δήμαρχος Πάφου από την ημέρα που βρέθηκε κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές ανέπτυξε σχέσεις και με άλλους κρατούμενους. Εμάς μας φάνηκε ευδιάθετος, χαμογελαστός και αρκετά αδυνατισμένος απ’ ό,τι τον γνωρίσαμε.

Μας εκμυστηρεύτηκε, μάλιστα, πως ανυπομονεί να βγει έξω, αφού τέλος του χρόνου θα αναπνεύσει αέρα ελευθερίας.

Δεν ανήκω σε κανένα ΔΗΚΟ

Σε ερώτηση αν μετά από την απελευθέρωση του θα ασχοληθεί με το Δημοκρατικό Κόμμα ή την πολιτική, ο Σάββας Βέργας μας επεσήμανε χαρακτηριστικά πως «δεν ανήκω ούτε στο ΔΗΚΟ αλλά ούτε και στο ανεπίσημο ΔΗΚΟ».

Θυμίζουμε πως ο τέως δήμαρχος Πάφου καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκισης για την υπόθεση του ΣΑΠΑ και άλλα δυο χρόνια για την υπόθεση του ΧΥΤΑ – ΧΥΤΥ.

Πηγή: Tothemaonline