Βρήκε και πάλι δίκτυα ο Μπεριγκό(λ) – Συμβιβασμός στο Μακάρειο

Βρήκε και πάλι δίκτυα ο Μπεριγκό(λ) – Συμβιβασμός στο Μακάρειο

Από ένα βαθμό πήραν Δόξα και Πάφος για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής με την ομάδα της Κατωκοπιάς να φτάνει στους 31 βαθμους και την Πάφο στους 25. Η Πάφος που άνοιξε το σκορ με τον Μπεριγκό στο 24’και τη Δόξα να μπαίνει φουριόζα στην επανάληψη και στο 49′ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα με τον Ενινφούλ. Ο Ενινφούλ που βγήκε αναγκαστική λόγω τραυματισμού.

Εικόνα αγώνα:

Χωρίς να μας εντυπωσιάσουν και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, Δόξα και Πάφος πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1 υπέρ της παφίτικής ομάδας. Καλύτερη και πιο αποτελεσματική η ομάδα του Στίβεν Πρέσλιν που ευτύχησε μ’ έναν από τους καλύτερους της ποδοσφαιριστές αυτό το διάστημα Κέβιν Μπεριγκό, ν’ ανοίξει το σκορ στο Μακάρειο.


Έξι τελικές για την Πάφο, τέσσερις για τη Δόξα με την ομάδα της Κατωκοπιάς να ψάχνει την ισοφάριση πριν το ημίχρονο, είχε τις προϋποθέσεις να το πετύχει και με τον Ασαμόα και μα τον Σαντίκ όμως τελικά δεν της βγήκε.

Η Πάφος μάλιστα πέραν του γκολ του Μπεριγκό, είχε και στο 34′ μία πολύ καλή ευκαιρία για να ζευγαρώσει τα τέρματα της με τον Μπρουλς, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Φουριόζα μπήκε η Δόξα στην επανάληψη του αγώνα, αλλαγμένη προς το καλύτερο, με τις τελικές της να μετουσιώνονται σε γκολ. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει αφού στο 49′ ο Ενινφούλ με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μέχρι το 60′ η Πάφος δεν είχε καμία τελική στο β’ μέρος, σε αντίθεση με την ομάδα του Χ” Λούκα που είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και έψαχνε μανιωδώς ένα δεύτερο γκολ! Στο 65′ μάλιστα με ατομική προσπάθεια του Ναρ και σουτ με το δεξί πόδι, η Δόξα έφτασε κοντά στο 2-1. Στο 70′ ένα σουτ του Σικόρσκι δεν ήταν καθόλου απειλητικό για τον Χ”Φραγκίσκου με το ρυθμό στο παιχνίδι να είναι αρκετά μέτριος.

Οι συνθέσεις:

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Μπα, Μουκτάρης, Ρεδόνδο, Πίκολι (46′ Ιωάννου), Ενινφούλ (61′ Πουτζιουρής), Ασαμόα, Ναρ, Σισοκό, Παπαφώτης (46′ Λούις Κάρλος), Σαντίκ

Πάφος: Κόπριβετς, Ταραβέλ, Γκουλόν, Κομπανί (74′ Γκάμποβς), Μοστέφα, Γιάνζα, Μπρουλς, Ντεούλ (53′ Πογιέτ), Ρόγκουλιτς, Μπεριγκό, Σικόρσκι

Πηγή: Sigmalive