Β. Δημητρίου :Αναγκαία η σύμπνοια μεταξύ των μελών του Πάφος 2017 και των διαφόρων επιτροπών των μετόχων

Την ανάγκη της ύπαρξης σύμπνοιας και συναντίληψης μεταξύ των μελών του Οργανισμού Πάφος 2017


και των μελών στις διάφορες επιτροπές των μετόχων, επισημαίνει με γραπτή ανακοίνωση του, ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας της ΕΔΕΚ Βάσος Δημητρίου και μέλος της επιτροπής παρακολούθησης, που εξέδωσε μετά την συνεδρία που είχε η επιτροπή παρακολούθησης του Πάφος 2017 με την συμμετοχή και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού Πάφος 2017 Χρίστου Πατσαλίδη.

Στο πλαίσιο της συνεδρίας, προστίθεται στην ανακοίνωση, ο πρόεδρος του οργανισμού Πάφος 2017 ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής παρακολούθησης για τον τρόπο που επέλεξε το Διοικητικό Συμβούλιο να εργαστεί διαμοιράζοντας πεδία δράσης σε κάθε μέλος ξεχωριστά ανάλογα με την επαγγελματική του κατάρτιση και τον τομέα ενδιαφέροντος του.

Ενημέρωση όπως αναφέρεται , έγινε από τον κ Πατσαλίδη και για τις διάφορες επισκέψεις που πραγματοποίησαν τα μέλη του ΔΣ του Οργανισμού, εντός και εκτός Πάφου, με στόχο την ενημέρωση και την άσκηση πιέσεων ώστε να εξασφαλιστούν τα αναγκαία κονδύλια που απαιτούνται για πραγματοποίηση των υποχρεώσεων που έχουν αναληφθεί έναντι της Ευρωπαϊκής επιτροπής με την ανακήρυξη της Πάφου , σε πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017.

Η όλη συζήτηση διεξήχθη, προστίθεται στην ανακοίνωση, σε πνεύμα σύμπνοιας και συναντίληψης ενώ τονίστηκε απ’ όλους , η ευθύνη που βαραίνει τον καθένα, ώστε η προσπάθεια της πόλης , αλλά και της επαρχίας ολόκληρης στο θεσμό της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2017 , να είναι επιτυχής.

Επίσης όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση , επισημάνθηκε απ’ όλους ότι είναι αναγκαίος ο προσδιορισμός των αρμοδιοτήτων κάθε επιτροπής που συστάθηκε με βάσει το φάκελο υποψηφιότητας ώστε να μην υπάρχουν οποιεσδήποτε αμφιβολίες για τον ρόλο κάθε μιας ξεχωριστής επιτροπής αλλά και για να αποφεύγονται οποιεσδήποτε μικροπαρεξηγήσεις.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας της ΕΔΕΚ, και μέλος της επιτροπής παρακολούθησης του Πάφος 2017 χαρακτήρισε την συγκεκριμένη συνάντηση πολύ χρήσιμη , προσθέτοντας πως στο πλαίσιο της, έχουν τεθεί επί τάπητος θέματα που είδαν το φώς της δημοσιότητας σχετικά «με την υπονόμευση του οργανισμού από διάφορους ψιθύρους, κουτσομπολιά και ανυπόστατες όπως αποδείχτηκε κατηγορίες σε βάρος του οργανισμού και των μελών του».

Ο κ. Δημητρίου συνεχάρη τέλος τον κ Πατσαλίδη και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τον Οργανωμένο και μεθοδικό τρόπο που επέλεξαν να εργαστούν μακριά από σκοπιμότητες και προσωπικά συμφέροντα ώστε να πετύχουν στο έργο τους.

Εμείς κατέληξε ο κ Δημητρίου, που αποτελούμε τους μετόχους του οργανισμού Πάφος 2017 οφείλουμε να τους στηρίξουμε στο δύσκολο έργο τους και να φροντίσουμε μέσα από τις δικές μας υποχρεώσεις να εργαστούμε συλλογικά για την Πάφο που της αξίζει να είναι πολιτιστική πρωτεύουσα το 2017.