Γένης: Σε εθελούσια έξοδο υπάλληλοι της ΣΠΕ και Ανατολικής Πάφου

Γένης: Σε εθελούσια έξοδο υπάλληλοι της ΣΠΕ και Ανατολικής Πάφου

Μέτρα λαμβάνει και η Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου ένεκα της κατάστασης ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται περικοπές μισθών στον Συνεργατισμό, αλλά και στην εθελούσια έξοδο υπαλλήλων της ΣΠΕ και ανατολικής Πάφου.


Σε δηλώσεις του το μέλος της Συνεργατικής Πιστωτικής Εταιρείας Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου Βαγγέλης Γένης ανέφερε πως την 1η Ιουλίου του 2013 ο Συνεργατισμός θα περιέλθει στην δικαιοδοσία της κεντρικής τράπεζας, αρχίζοντας ουσιαστικά μια νέα εποχή για τον Συνεργατισμό.

Ο κ Γένης είπε πως τα συνεργατικά ιδρύματα που θέλουν να είναι βιώσιμα και να μείνουν στην ζωή, πρέπει να λάβουν μέτρα από μόνα τους πριν αλλάξει το σκηνικό στον Συνεργατισμό, όπως να κλείσουν κάποια μικρά συνεργατικά ιδρύματα και να μπει σε νοικοκύρεμα και ο συνεργατισμός. Σύμφωνα με τον κ Γένη η Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου έχει αποκόψει την προσαύξηση από την 1η του χρόνου και προχωρεί σε περικοπές μισθών ανάλογα με το ύψος του μισθού του κάθε υπαλλήλου