Γαλάνη – Μποφίλιου τραγουδούν Τσιτσάνη στην Πάφο

Γαλάνη – Μποφίλιου τραγουδούν Τσιτσάνη στην Πάφο

Η Δήμητρα Γαλάνη και η Νατάσσα Μποφίλιου θα βρεθούν στην Κύπρο στις 9 Αυγούστου για μια συναυλία με τη νεοσύστατη Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης.

Η συναυλία θα δοθεί στην πλατεία του Κάστρου της Πάφου.


Η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης ιδρύθηκε πρόσφατα, κατόπιν πρωτοβουλίας της οικογένειάς του και της Seed Point, μουσικού εκδότη του συνθέτη, με την υποστήριξη της εταιρείας μουισκών παραγωγών Prospero.

Τα τραγούδια του σημαντικότερου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής, τα οποία διατηρούν αμείωτη τη δύναμη και την απήχησή τους και εξακολουθούν να συναρπάζουν και να συγκινούν το κοινό, παρουσιάζονται από δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες και μια ορχήστρα εξαίρετων μουσικών που ασχολούνται πολλά χρόνια με το έργο του Τσιτσάνη.

Η πρώτη παρουσίαση της Ορχήστρας Βασίλης Τσιτσάνης και του συγκεκριμένου προγράμματος έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Τη συναυλία διοργανώνει το Round Table 7 Πάφου.

+ Ορχήστρα Βασίλη Τσιτσάνη με τη Δήμητρα Γαλάνη και τη Νατάσσα Μποφίλιου στις 9 Αυγούστου 2019 στην πλατεία του Κάστρου Πάφου. Εισιτήρια προς 20 και 25 ευρώ διατίθενται ηλεκτρονικά εδώ