Γιάννης Κουλουντής: Διεκδικεί με σύνεση μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου

Γιάννης Κουλουντής: Διεκδικεί με σύνεση μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου

Ο Γιάννης Κουλουντής, πολιτικός μηχανικός και γιος του γνωστού συμπολίτη μας αρχιτέκτονα μηχανικού μ. Τεύκρου Κουλουντή, ανακοίνωσε την πρόθεση του να κατέβει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με το ΔΗΚΟ. Ακολουθεί η δήλωσή του:

“Ως νέος ονειρεύομαι ένα καλύτερο αύριο. Όχι μόνο για μένα, αλλά και για μένα. Αναγνωρίζω πως η πόλη μου και οι άνθρωποι της αξίζουν και δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον. Ένα καλύτερο μέλλον που θα βασίζεται στα στέρεα θεμέλια της ικανότητας , της εργατικότητας και της συλλογικής προσπάθειας.


Δεν απαιτούνται ιδιοφυΐες, ούτε μεσσίες για να σώσουν τον τόπο. Χρειαζόμαστε άτομα με ήθος και όρεξη για δουλειά. Να καταθέσουν νέες ιδέες και με νέες νοοτροπίες, συλλογικά, να στοχεύσουν στην παραγωγή έργου. Άτομα που θα μπουν καθαροί και θα βγουν καθαροί.

Η διαφθορά, η ανούσια ρητορική και οι ακρότητες δεν έχουν θέση πλέον . Η μετριοπάθεια και η ορθολογική σκέψη είναι στοιχεία τα οποία στερηθήκαμε και ήρθε η ώρα να τα αναζητήσουμε. Μπροστά μας βρίσκεται πληθώρα προβλημάτων που αναζητούν αντιμετώπιση και για αυτό απαιτείται αλλαγή πλεύσης.

Ονειρεύομαι μια Πάφο αξιοκρατική, χωρίς διαφθορά, με πολιτικές αποφάσεις ουσίας. Με περισσότερη διαφάνεια και χρηστή διοίκηση. Μια σύγχρονη, πράσινη και προσβάσιμη για όλους πόλη, που να αξιοποιεί καλύτερα τα ευρωπαϊκά κονδύλια και τις νέες τεχνολογίες . Μια πόλη που να μπορεί να ωριμάζει έργα υποδομής και να διεκδικεί κρατικά κονδύλια με σοβαρότητα. Που να παρακολουθεί συστηματικά και να επιλύει τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Μια ανθρωποκεντρική πόλη με επαρκείς κοινωνικές παροχές . Ονειρεύομαι μια Πάφο με όραμα. Ονειρεύομαι ότι δικαιούμαι.

Η πόλη μας είμαστε εμείς, οι άνθρωποι της. Και εμείς είμαστε που θα ορίσουμε τους αντιπροσώπους της. Δεν θεωρώ πως η αλλαγή πρέπει να γίνεται για χάρη της αλλαγής και δεν παρουσιάζω τον εαυτό μου ως παντογνώστη. Θεωρώ όμως τιμή μου που κληρονόμησα ένα καθαρό όνομα και αυτό είναι που επιθυμώ να παραδώσω στα παιδιά μου μέσα από τη σκληρή και έντιμη προσπάθεια. Τολμώ λοιπόν να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας , να σταθείτε δίπλα μου και μαζί να δώσουμε έναν αξιοπρεπή αγώνα για μια καλύτερη Πάφο.”