Γιόρτασαν οι Χειμερινοί Κολυμβητές της Πάφου…!

Γιόρτασαν οι Χειμερινοί Κολυμβητές της Πάφου…!

Με ένα ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν και φέτος οι Χειμερινοί Κολυμβητές του σωματείου “Βρυσούθκια Κέλπετρη”,


τον ερχομό του νέου χρόνου. Την πρωτοχρονιά οι κολυμβητές, αφού απόλαυσαν το κολύμπι τους στα αγαπημένα Δημοτικά Μπάνια, πραγματοποίησαν το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας, το οποίο φέτος έγινε και …μέσα στη θάλασσα, όπου άνοιξαν και σαμπάνιες!

Με τους κολυμβητές κολύμπησε και ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, ενώ στο κόψιμο της βασιλόπιτας παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Φειδίας Σαρίκας,ο επικεφαλής της Δημοτικής ομάδας του ΔΗΣΥ Νίκος Σιμιλλίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Αντρέας Χρυσάνθου. Στην όμορφη γιορταστική εκδήλωση, προσφέρθηκαν πλούσια Χριστουγεννιάτικα εδέσματα στη σχάρα,άφθονο ποτό, μουσική, Άγιος Βασίλης και κληρώθηκαν δώρα.  

Ο Δήμαρχος της πόλης Σάββας Βέργας ευχαρίστησε τους κολυμβητές της Πάφου, για την προσφορά τους στα κοινά ενώ τόνισε ότι είναι με χαρά που είδε ότι οι Χειμερινοί Κολυμβητές αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Ο πρόεδρος του σωματείου, Χάρης Νεοφύτου στον απολογισμό του, αναφέρθηκε στις πολλές εκδηλώσεις που έγιναν μέχρι σήμερα, κυρίως για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφού οι κολυμβητές είναι αρκετά ευαισθητοποιημένοι και θέλουν όσο μπορούν,να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.