Δήμος Γεροσκήπου: Σημαντική η οικονομική συνεισφορά των Πολιτικών Γάμων

Δήμος Γεροσκήπου: Σημαντική η οικονομική συνεισφορά των Πολιτικών Γάμων

Πηγή σημαντικών εσόδων για το Δήμο Γεροσκήπου αποτελούν οι πολιτικοί γάμοι, σύμφωνα με τη λειτουργό τέλεσης πολιτικών γάμων στο Δήμο Γεροσκήπου, Μαρίνα Πολυβίου.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, η κ. Πολυβίου εξέφρασε την ικανοποίησή της αφού -όπως είπε- ο στόχος που είχε θέσει η Τοπική Αρχή για τη χρονιά έχει επιτευχθεί.


Ενδεικτικά ανέφερε πως μέχρι τέλος του 2017 στο Δήμο Γεροσκήπου θα τελεστούν γύρω στους 250 γάμοι. Είπε ακόμα πως το 2018 αναμένεται κάποια μικρή αύξηση στον αριθμό των μελλόνυμφων που επιθυμούν να τελέσουν πολιτικό γάμο στη Γεροσκήπου.

Οι χώροι για την τέλεση πολιτικών γάμων στο Δήμο Γεροσκήπου είναι τα ξενοδοχειακά καταλύματα, επαύλεις, το Ιεροκήπειο πάρκο, η περιοχή της Κάτω Βρύσης, η Πέτρα του Ρωμιού, το «Aphrodite Ηills», στη Νικόκλεια, και το «Minthis Hills».

Παρατήρησε πως η ισραηλινή αγορά έχει αυξηθεί από το 2017, σημειώνοντας πως το 2018 οι γάμοι από το Ισραήλ θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο λόγω και της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της εταιρείας Ryanair με την Πάφο.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δήμαρχος Γεροσκήπου, Μιχάλης Παυλίδης, αναφέρθηκε στην ετήσια συνάντηση της Τοπικής Αρχής με τους συνεργάτες του Δήμου και τουριστικούς πράκτορες για την τέλεση των πολιτικών γάμων.

Ο κ. Παυλίδης ευχαρίστησε τους τουριστικούς πράκτορες για την όλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει στην αύξηση των τουριστικών γάμων στο Δήμο και εξέφρασε την ελπίδα για την τέλεση ακόμη περισσότερων γάμων.

Ήδη, συνέχισε, ο Δήμος Γεροσκήπου μέσα στους νέους προϋπολογισμούς έχει προβλέψει ένα σημαντικό κονδύλι για να δημιουργήσει -όπως είπε- καινούργια κιόσκια και καινούργιους χώρους επιλεγμένους στην παραλία που θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στην αύξηση των πολιτικών γάμων στο Δήμο.

Ερωτηθείς σχετικά, ο δήμαρχος Γεροσκήπου ανέφερε πως ο Δήμος επενδύει στο γαμήλιο τουρισμό γιατί αποτελεί ένα σημαντικό έσοδο.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ