Δήμος Γεροσκήπου: Συμμετοχή στην Εκστρατεία «Ώρα της Γης» (25/3)

Δήμος Γεροσκήπου: Συμμετοχή στην Εκστρατεία «Ώρα της Γης» (25/3)

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017, στις 8.30μ.μ., εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι, σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, θα ενωθούν γα τον εορτασμό του πλανήτη, σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα, την «Ώρα της Γης».

Η ομάδα για την «Ώρα της Γης Κύπρου» έχει καθορίσει για φέτος ως εθνικό στόχο τη μείωση στη χρήση της πλαστικής σακούλας, με το μήνυμα «Γυρνάμε τα φώτα στη μείωση της πλαστικής σακούλας».


Ο Δήμος Γεροσκήπου, στηρίζοντας την παγκόσμια προσπάθεια για προστασία του πλανήτη μας, συμμετέχει για μία ακόμα χρονιά στη συγκεκριμένη καμπάνια, σβήνοντας τα φώτα του Δημοτικού Μεγάρου και της Πλατείας Γεροσκήπου από τις 20:30 μέχρι τις 21:30.

Ο Δήμος Γεροσκήπου καλεί όλους τους δημότες, αλλά και όλους του συμπολίτες μας, όπως στηρίξουν αυτή την προσπάθεια σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα των οικιών και επαγγελματικών τους χώρων, το Σάββατο 25 Μαρτίου, μεταξύ 20:30 – 21:30.

Ενισχύοντας περαιτέρω αυτή τη διεκδίκηση και συμβάλλοντας στη διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης, ο Δήμος Γεροσκήπου, μια τοπική αρχή με αυξημένες περιβαλλοντικές ευαισθησίες, θα διανείμει κατ’ οίκον, εντός της εβδομάδας, μία υφασμάτινη σακούλα σε κάθε νοικοκυριό.

Από Δήμο Γεροσκήπου