Δεν άντεξε στην πίεση των Αγ. Τριμιθιάς ο Προοδευτικός

Δεν άντεξε στην πίεση των Αγ. Τριμιθιάς ο Προοδευτικός

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας Παρνασσός Στροβόλου, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Παρνασσός ήταν ο μεγάλος νικητής αφού έφυγε με το διπλό από το Λύκειο Στροβόλου κερδίζοντας πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 28-25 τον ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ.


Η ομάδα του Σάββα Ζωγράφου τα βρήκε σκούρα απέναντι στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας που έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, κοντράροντας στα ίσα τους ασπρόμαυρους του Στροβόλου οι οποίοι όμως είχαν σε μεγάλη μέρα τον Ελλάδιτη Δημήτρη Στούμπη ο οποίος με τα 13 τέρματα που πέτυχε οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι περσινοί νταμπλούχοι υποδέχθηκαν την Ε.Ν. Αγίου Αθανασίου και χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες έφτασαν άνετα στη νίκη με 30-19.

Τέλος σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς που επικράτησε μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι του Προοδευτικού Πάφου με 26-25 ανατρέποντας μάλιστα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου όταν και έχανε με 10-8.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης Αγωνιστικής:
ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ – Παρνασσός Στροβόλου 25-28
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου – Ε.Ν. Αγίων Τριμιθιάς 30-19
Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς – Προοδευτικός Πάφου 26-25