Δηλώσεις Πιττοκοπίτη για Επιτροπή Συγκοινωνιών

Δηλώσεις Πιττοκοπίτη για Επιτροπή Συγκοινωνιών

Την πεποίθηση του ότι η Πάφος θα πρέπει να διατηρήσει την προεδρία της Επιτροπής Συγκοινωνιών και Έργων της Βουλής, εξέφρασε ο νέος βουλευτής Πάφου του ΔΗΚΟ, Πάμπος Πιττοκοπίτης.

«Η επαρχία μας έχει δημιουργήσει μια “παράδοση” στο συγκεκριμένο κομβικό αξίωμα», επεσήμανε, και θα είναι ιδιαίτερα επωφελές την περίοδο αυτή να εξακολουθήσει να κατέχει την προεδρία.


Ο κ. Πιττοκοπίτης τόνισε ότι θεωρεί πως δικαιωματικά η Πάφος κατείχε όλα αυτά τα χρόνια την προεδρία της Επιτροπής Συγκοινωνιών και Έργων, ως η επαρχία που είχε κατά γενική ομολογία την λιγότερη οικονομική και άλλη βοήθεια από το κράτος.

«Θεωρώ ότι και στη νέα Βουλή», επεσήμανε, «θα πρέπει να διατηρήσουμε την προεδρία της εν λόγω Επιτροπής, όπως συμβαίνει πολλά χρόνια τώρα, αρχικά με τον μακαριστό Νίκο Πιττοκοπίτη και στη συνέχεια με τον Αντώνη Αντωνίου».

Ο κ. Πιττοκοπίτης εξέφρασε την ετοιμότητα του να στηρίξει τη θέση αυτή και στη Βουλή, διεκδικώντας την προεδρία της Επιτροπής Συγκοινωνιών και Έργων, επισημαίνοντας ότι συζήτησε ήδη το θέμα με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου