Διαγωνισμός για πάρκο Ακάμα

Διαγωνισμός για πάρκο Ακάμα

Την προκήρυξη διαγωνισμού για την εκπόνηση του σχεδίου διαχείρισης, ανάπτυξης και αξιοποίησης του εθνικού δασικού πάρκου Ακάμα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, χθες, το Τμήμα Δασών προχώρησε στην προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την εκπόνηση Σχεδίου και Υποβολή Προτάσεων για τη διαχείριση, ανάπτυξη και αξιοποίηση του Εθνικού Δασικού Πάρκου Ακάμα».


Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού η ομάδα έργου που θα εκπονήσει το σχέδιο και θα ετοιμάσει τις προτάσεις θα περιλαμβάνει τέσσερεις βασικούς εμπειρογνώμονες.

Δύο εμπειρογνώμονες με επαρκή εμπειρία στο σχεδιασμό διαχείρισης και ανάπτυξης Εθνικών Δασικών Πάρκων / Εθνικών Δρυμών/ Εθνικών Πάρκων/ Φυσικών Πάρκων / Περιφερειακών Πάρκων κτλ, ένα οικονομολόγο Φυσικών Πόρων / Περιβάλλοντος και ένα εμπειρογνώμονα με ειδίκευση σε θέματα διαχείρισης περιοχών Natura 2000.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται σε €70 χιλ. πλέον Φ.Π.Α. και τα έγγραφα του διαγωνισμού διατίθενται δωρεάν μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων (eProcurement) στο χώρο του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy, ή από τα γραφεία του Κλάδου Δασικής Μηχανικής στην Αθαλάσσα, στα τηλ. επικοινωνίας +35722403713, +35722403710 και +35722403703.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 18η Οκτωβρίου 2016.

Πηγή: Stockwatch