Διευθετούνται ένα ένα τα σημαντικά κεφάλαια στον ΑΠΟΠ

Διευθετούνται ένα ένα τα σημαντικά κεφάλαια στον ΑΠΟΠ

Ένα ένα διευθετεί τα σημαντικά κεφάλαια που αφορούν το σωστό προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΠ.

Το νέο Δ.Σ. του σωματείου ξεκινώντας από το νευραλγικό κεφάλαιο που είναι η επιλογή της προπονητικής ομάδας προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες στην ανανέωση των συμβολαίων των τριών επαγγελματιών προπονητών του σωματείου καθορίζοντας και τις παραπέρα ενέργειες για μια αγωνιστική χρονιά η οποία θα κυμανθεί στα ίδια και ίσως και σε μεγαλύτερα επίπεδα επιτυχίας από τις προηγούμενες.


Αντώνης Δημητρίου, Κωνσταντίνος Καραπίττης και Πάνος Πολεμίτης θα βρίσκονται εκ νέου στο τιμόνι του ΑΠΟΠ αναλαμβάνοντας και φέτος με περισσότερο μεράκι, ζήλο και αφοσίωση αλλά και πιο πολλές και πλούσιες εμπειρίες να καθοδηγήσουν τα δέκα αγωνιστικά τμήματα του ΑΠΟΠ οδηγώντας το ιστορικότερο σωματείο της Πάφου σε νέες μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τέλος αξίζει επίσης να σημειωθεί επίσης ότι στον ΑΠΟΠ όλα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο για να ανακοινωθεί εντός των ημερών και επίσημα η δημιουργία ομάδας καλαθόσφαιρας με τροχοκαθίσματα συμβάλλοντας στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια στο να διευρυνθεί η προσφορά του σωματείου, πέραν της αθλητικής πτυχής και στην κοινωνική.