Δρυὸς πεσούσης πᾶς ἀνὴρ ξυλεύεται…ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ για τη σύλληψη Βέργα

Δρυὸς πεσούσης πᾶς ἀνὴρ ξυλεύεται…ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ για τη σύλληψη Βέργα

Η ΕΔΕΚ Πάφου εκφράζει βαθιά ανησυχία για τα όσα θλιβερά διαδραματίζονται στο Δήμο Πάφου.


Απαιτείται, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, τάχιστα η διεκπεραίωση των ερευνητικών και δικαστικών διαδικασιών για την κάθαρση και την εξυγίανση στο Δήμο. Τόσο για την αποκατάσταση του καλού ονόματος της Πάφου και της εμπιστοσύνης των δημοτών στη δημοτική αρχή, όσο και για την τιμωρία κάθε παράνομου και κάθε παρανομίας.

Η Πάφος, τονίζει η ΕΔΕΚ Πάφου, έχει να ανταποκριθεί στην άκρως σημαντική πρόκληση του «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος 2017» και δεν είναι δυνατό να συνεχίζει να σύρεται στην αναξιοπιστία και τη φθορά.

Εν τω μεταξύ αναφορικά με τη σύλληψη του Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα, το Δημοκρατικό Κόμμα δηλώνει ότι, θα πρέπει η Αστυνομία, η Ελεγκτική Υπηρεσία και η Δικαιοσύνη να αφεθούν ανεπηρέαστες και απερίσπαστες να επιτελέσουν το έργο τους.

Ως εκ τούτου, δεν ενδείκνυται οποιαδήποτε παρέμβαση ή οποιοσδήποτε περαιτέρω σχολιασμός από πολιτικά κόμματα ή πολιτικά πρόσωπα, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση.

Τέλος το ΔΗΚΟ τονίζει, ότι μέχρι την ολοκλήρωση της υπόθεσης, είναι αυτονόητο ότι αναστέλλεται η συμμετοχή του κ. Βέργα στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.